Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - JAVA 64BIT.

XxNeroxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem , ponieważ twój pomysł jest bardzo dobry i działa , lecz u mnie został zmieniony program otwierający minecraftSP , na jakiś java binary. Próbowałem zmieniać ale nic prawidłowo nie otwierało go . Kasowanie javy , tych plików i instalowanie ich ponownie też nie działa .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A takie pytanie, jak odpalić ten pliczek minecraft.jar za pomocą panelu sterowania nVidia?

Bo ten panel obsługuje tylko pliki .exe, a nasza nowa ikonka ma skrócić .jar i nie mogę przełączyć na

procesor nvidia tylko jedzie na zintegrowanej = 8fps...;/

Z góry dzięki za pomoc! ;)

Opublikowano

"C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" lokalizacja folderu w którym zainstalowaliście jave resztę zostawiamy

w nowej wersji javy, 7 trzeba zmienić jre6 na jre7

:)

dzięki,

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam ten problem z java, ale link do pobrania pliku do MC pirata wygasł czy mógł by mi ktoś podać nazwe tego pliku? Z góry dzięki. :)

Opublikowano

"C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" lokalizacja folderu w którym zainstalowaliście jave resztę zostawiamy

w nowej wersji javy, 7 trzeba zmienić jre6 na jre7

:)

dzięki,

nic z tego nie rozumiem...
Opublikowano

Świetny tutorial, na pewno osobą które mają 64 bitowy system po takim zabiegu minecraft przyśpieszy :)

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

Przepraszam lecz jestem na wakacjach i nie mm dostępu do mojego komputera :(.Jak przyjadę wrzucę ponownie.

A kiedy ci się kończą te wakacje jeśli moge się spytać ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby nie trudne , a ciężko było się dowiedzieć . Tak czy inaczej , mam 32 bit i to mi wystarczy ;) .

Poradnik estetyczny .

Liek.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...