Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieklasyfikowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sesja egzaminów poprawkowych i dodatkowych Sesja egzaminów poprawkowych i dodatkowych- 18 i 19 lutego 2012, 25-26 lutego 2012. Proszę, żeby słuchacze kontaktowali się bezpośrednio z wykładowcami. Słuchacze, którzy nie uzupełnią braków do końca lutego 2012 zostaną skreśleni z list.

Tak pisze na stronie mojej szkoły. I teraz nie wiem jak teraz nie poprawiłem tych nkl to mnie wywala? Dzisiaj jest 26 luty więc nie wiem czy o to dokładnie chodzi czy co innego. I czy nkl trzeba poprawiać kiedy ktoś każe czy kiedy ja będe chciał?

Opublikowano

jezeli nie poprawisz.. to prawdopodobnie bedziesz powtarzał klase(wiem jakie to uczucie...)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To jest tak, jeżeli nie przyjdziesz na egzamin NKL po prostu nie zdajesz ( już nie masz po co chodzić do szkoły ), jeżeli przyjdziesz i go nie zaliczysz masz po prostu "1" na semestr.

Termin NKL możesz mieć przesunięty jeżeli masz zaświadczenie ze szpitala/lekarza w przypadku choroby.

Edit:

Wszystko zależy od drugiego nauczyciela, jeżeli masz na 1 semestr NKL a z niego 1, to nauczyciel może ci dać szanse w 2 semestrze jak się weźmiesz za naukę i zobaczy że się starasz, tak jak mówię wszystko od nauczyciela zależy.

Opublikowano

jak nie zaliczysz to wylecisz, studia to nie gimnazjum, zresztą teraz to już za późno ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...