Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][60slotów][Hardcore][24/7]Hardcorowo! ;)

piomit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze szkoda mi troche czasu rozmawiac nie ze nie mam argumentow ale jak mam ci mowic caly czas jedno i to samo zebys tam za 40 razem zrozumial to szczerze mi sie nie chce ustalmy jedno bo pisac mi sie z toba nie chce i nie chce mi sie z toba klocic bo i tak juz wystarczajaco odbieglismy od glownego tematu.

Po prostu Ja twierdze ze serwer jest beznadziejny i nie polecam go i tyle ma u mnie 0/10 ocene i tyle. Nie polecam serwera

Juz nie odpisuj ani nie spam mi na priv bo cie zablokuje a wy przyszlosci mozesz mi sie jeszcze do czegos przydac ale nie wiem do czego ani kiedy.

Dobra poprostu to przeczytaj i nie odpisuj bo raczej do tematu tego serwera raczej juz nie wroce. narazie

I dobrze, że nie wrócisz bo nie potrzebujemy taki ludzi jak ty, którzy się na wszystko burzą, jak na razie nie pisałem ci nic na pw, nie mam zamiaru dyskutować z debilem ..

Opublikowano

Właśnie wyszła nowa wersja minecrafta 1.2, niestety ycraft nie umożliwia nam na razie postawienia serwera na silniku 1.2

Więc będziecie musieli dalej grać na 1.1

Miejmy nadzieje, że ycraft szybko to załatwi.

Opublikowano

15. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...