Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][60slotów][Hardcore][24/7]Hardcorowo! ;)

piomit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hardcore- Praktycznie nasz autorski plugin banujący ludzi którzy umrą.

1.Nie wasz autorski tylko spolszczony Standardowy plugin HardCore.

2.Admin tzn UniPL zachowuje się jak dziecko, lata z GM i broni tych co maja przy sobie diaxowe EQ

3. Nie polecam grać, totalna samowolka ktoś cię zwyzywa, obrazi itd. admin nic z tym nie zrobi bo mu się nie che.

4.BRAK REGULAMINU - czyli każdy robi co chce a jak coś się nie podoba to tego zakazuje, po czym po chwili to samo i nawet nie reaguje.

czyli jak na ten serwer Stanowczo NIE

Opublikowano

Mylicie się koledzy. Regulamin jest, a ty r4x0n piszesz bez sensu, ponieważ UniPL patrzył tylko jak chcesz się bić z kolesiem.

Cuby ? tak są cuby ale tylko dla gildi i jeżeli mają wybudowany zamek, co w tym złego ?

@HardKoRinPVP Takich jak ty nazywam "Kozak w necie, cipa w świecie"

Opublikowano

1.Plugin jest autorski .

2.I co z tego ze lata z gm ? Nie pieprz głupot .

3.Admini sie nie rozdwoją chyba . Widać ze nie byłes nigdy operatorem , ani adminem .

4.Regulamin jest na spawnie i na stronie .

POLECAM TEN SERWER .

Opublikowano

Więkoszość błędów poprawiona, ichat, hardcore.

Można kupywać już vipy wszystko działa zapraszam na serwer.

Piszcie co sądzicie o serwie

Opublikowano

Polecam Serwer już trochę gram nawet sam kupiłem vip'a na serwerze panuje miła atmosfera nie ma problemów z administracja.

Dla tego serwa zdecydowanie TAK

Opublikowano

Serwer zajebsity, administracja zajebista, pluginy zajebiste. wszystko zajebiste

grałem na wielu serwerach, ale ten jest najlepszy.

Polecam !!

Musicie zagrać !

Opublikowano

No, zapraszam, zapraszam, wszystko już sprawne w 100% i pamiętajcie o tym że

aby się zajerestrować wpiszcie /register [hasło] [potwiedzcie haslo],

A nie, że tylko raz wpisujecie.

Opublikowano

Aha, warto też wspomnieć, że z jednego komputera, stworzycie tylko jedno konto.

Jest to po to, żeby ludzi nie wchodzili cały czas pod innym nickiem.

Opublikowano

Jeśli zginiesz to dostajesz TYMCZASOWEGO bana na 5 dni. Możesz się odbanować na stronie

:

http://pewoorasy.2ap.pl

zajebisty server dla tych co nie wiedza jeszcze by sie odbanowac Wyœlij sms na numer 73068 o treœci AP.hardcor1

Cena za sms : 3zł + vat ja już sie zabiłem wpadłem do dziury ale będe sprawdzał popularność tego servera z ciekawości

proponuje właścicielowi zrobić jeszcze miesięczny abonament za granie na servie tak z 30 zl na miesiąc

Opublikowano

Jeśli zginiesz to dostajesz TYMCZASOWEGO bana na 5 dni. Możesz się odbanować na stronie

:

http://pewoorasy.2ap.pl

zajebisty server dla tych co nie wiedza jeszcze by sie odbanowac Wyœlij sms na numer 73068 o treœci AP.hardcor1

Cena za sms : 3zł + vat ja już sie zabiłem wpadłem do dziury ale będe sprawdzał popularność tego servera z ciekawości

proponuje właścicielowi zrobić jeszcze miesięczny abonament za granie na servie tak z 30 zl na miesiąc

Haha, bez przesady abonament to by było przegięcie ;P

Opublikowano

Jak, na razie wywalił, nie jest to nasza wina tylko wina ycraftu jak na razie próbujemy wyjaśnić z nimi tą sprawę.

Za problemy, przepraszamy.

Opublikowano

szczerze szkoda mi troche czasu rozmawiac nie ze nie mam argumentow ale jak mam ci mowic caly czas jedno i to samo zebys tam za 40 razem zrozumial to szczerze mi sie nie chce ustalmy jedno bo pisac mi sie z toba nie chce i nie chce mi sie z toba klocic bo i tak juz wystarczajaco odbieglismy od glownego tematu.

Po prostu Ja twierdze ze serwer jest beznadziejny i nie polecam go i tyle ma u mnie 0/10 ocene i tyle. Nie polecam serwera

Juz nie odpisuj ani nie spam mi na priv bo cie zablokuje a wy przyszlosci mozesz mi sie jeszcze do czegos przydac ale nie wiem do czego ani kiedy.

Dobra poprostu to przeczytaj i nie odpisuj bo raczej do tematu tego serwera raczej juz nie wroce. narazie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...