Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 F-bot V4.3 Final[by Francuz01]

ogorinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tylko przypuszczam ze to twoj multi. jak ci mam to udowodnic? czy ja admin jestem ze moge to zobaczyc?

i chuj z tym ze mam 65 postow. bo ja tylko czasem tu jestem i poszukiwalem hackow do gunza i tera do metina.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj. przed chwilą upominałeś kolesia co ma 9 postów, a teraz że niby to nie gra roli... No wiesz pewnie masz jakąś maszynę w domu która wykryje mnie i moje ip tak samo jak i matissa ;D A nawet jeśli by to się niemiło zaskoczysz. Bo to nie moje multi konto.

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

kurna zauwaz noobku. koles 9postow vs koles 65postow. 65 postow to znaczy ze jakis czas tu juz jest, a 9 postow to tylko poto zeby gadac ze nie ma wira a jest wir..moze i to nie twoje multi. masz chyba kolegow na rl i mozliwe ze to jakis twoj kumpel.

Opublikowano

Stop Stop wyluzujcie dobrze że wywaliłeś strony do tego bota bo ja jak przeskanowałem to było 38/41 wirów

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

razomet, latwo ci powiedziec.. kolo mi rozjebal kompa. dzis format robie ale kurwa jak bym nie mial plytki od windowsa od kolegi to bym sie kurwa bawil dlugo..

Opublikowano

Ja nie wiem o co chodzi, ja grałem i używałem tego bota i jakoś nic mi sie z kompem nie dzieje. A jak Wam tak zle to nie używajcie nikt was nie zmusza i od razu mowie ze ogorinho to żaden mój znajomy.

A druga sprawa to jest POLSKA i pisz po POLSKU a nie ....

Opublikowano

To nie tak antywira miałem wyłączonego przez pewien czas na kompie bo sam go wyłączyłem a jak włączyłem i zacząłem zaktualizować i później skanować to nic mi nie znalazło w tym pliku.

Opublikowano

Powiem tak, ze jest temat jak usunąć tego wira i co on robi ze nie można wejść do menadżera zadan i rejestru. Mogę i to i to włączyć.

Opublikowano

Nieno niemoge na to patrzec jest dokładny opis !!! A więc róbcie jak tam pisze pixel co do pixela i jest ok!!! pisze że jak nizabija drobnych to wstaw tam swój kolor !!! Francuz01 jest ok przynajmniej odpisuje na PW a nie jak inni... Chcecie konfiguracje na 800-600-32? tylko taka ma byc zawsze i window mode ( z tego powodu taka słaba rozdzielczosc żeby tym na slabszychc pc poszlo) i nieprzesuwac okienka ani o 1 minimetr bo już będzie źle działał

"odsiebie.com/pokaz/5655260---3c6b.html" Konfiguracja FishBota

Hasło do archiwum: mpcforum

Wypakowac to w folderze z FB jak coś się bendzie pluł to dac tak

Ps. Wykrywa Ci wirusa ? Spoko albo inny wir zawirusował albo wykrywa ci ten program jako wirus ( AutoIt ) w tym programie jest obsługiwany ten FB a w AutoIt da się robic keyloggery więc pokazują go nie które Anty jako wir !!! ale to jest CZYSTE jak Najczystrza czystośc !!!

719311143.png

10939678_4_12.png

Admin Cienia
Opublikowano

Większość uzytkowników w tym temacie nie nadaje się by korzystać z internetu, robicie taki chaos i siejecie borutę że nic nie da się zrozumieć, wyzywki, zjazdy aż oczy bolą.. Zamykam to w trupa żeby co nie którzy nie musieli włosów rwać z głów..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...