Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 F-bot V4.3 Final[by Francuz01]

ogorinho

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wstawiłem nowy link ;]

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

"o zal" dziwne, ze tylko tobie "zawirusowalo" kompa -.-

Opublikowano

tylko jemu?? ty chyba niepoważny jesteś. dałeś fishbota z wirusami typu Win32 i Sality. Ja się ich pozbyłem bez formatu dysku więc do twojej informacji ten twój wirus nie jest najlepszy bo da się go pozbyć. A następnym razem nie dawaj aż tyle wirusów.

Edit: Nod32 wyleczył cały 1912 zawirusowanych plików może tylko 10 było wcześniej zawirusowanych a twój FB resztę zawirusował.

Opublikowano

Ludzie słuchajcie mnie właśnie mój komputer przez to świruje tylko wypakowałem ten plik staram się was ratować ten program to jedden wielki wirus nie ściągać dałem skana a po 2 on wyłączył mi antywirusa i komp mi przestaje prawidłowo działać robię formata staram się was ostrzec proszę uważajcie ja właśnie cierpie

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

ludzie nie sciagac tego wira!!! ten wir dziala tak ze rozwala antywira (jak ktos nie ma najnowszego) np. gram w cs'a nie? noi steama tez odpalic nie moge. tera mi strasznie kompa laguje

a wiecie jak mi sie udaje wejsc na kompa? jak tam wybieram profil admin itd. to czekam tam 30 minut i wlaze.. ale i tak nei mam menadzera zadan itd. jutro robie format. i ten kto wzucil tu tego fishbota to ..I.. FUCK U NOOB!

Opublikowano

mam wielką prośbę nie czaje za bardzo tego programiku weśće napiszcze w punktach krok po kroku co robić bo nie czaje z tej instrukcji albo zróbcie filmik HELP!

Opublikowano

drogi pawelku, radze ci jak najszybciej wywalic tego fishbota albo ci kompa zawirusuje, moze i fishbot dziala ale tez tam jesty wirus wiec Good Luck

ps. ostrzegalem zeby nie sciagac jak byco

Opublikowano

ej mam problem wszystko działa ok oprócz tego że nie mogę sobie wybrać pojedynczo jakie chce żeby mi ryby zabijał a jak ustawie żeby wszystkie zabijał to i tak nie zabija żadnej co mogę zrobić HELP.

Opublikowano

Ludzi ten bot to gówno wcześniej pisałem że komputer wariuje później musiałem zrobić formata ,a teraz po formacje mówię jeszcze raz że dałem wam skana i sam doświadczyłem cierpienia. Temu co wystawił tego bota należy się Ban

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano
Ludzi ten bot to gówno wcześniej pisałem że komputer wariuje później musiałem zrobić formata ,a teraz po formacje mówię jeszcze raz że dałem wam skana i sam doświadczyłem cierpienia. Temu co wystawił tego bota należy się Ban

tak należy mi się ban :** agrh!! Na około 100.000 użytkowników tego forum dwóm osobom wykryło wira agrh!! Ależ jestem zuy. Bana mi dajcie, ale najpierw usunę go ;*

Pozdro poćwiczcie...

Opublikowano

Komputer wam wariuje dlatego ze włączycie bota, zminimalizujecie gre i wtedy dalej klika tak jak na grze tylko po waszym pulpicie i wlacza albo wylacza jakies programy/procesy.

Opublikowano

@up zlamasie ty nawet juz kurwa nic tu nie pisz.

o rly? myslisz ze tylko my mamy wirusy? a z kad mozesz wiedziec?kazdy sciagnal i jakos malo osob tera pisze i zkad mozesz miec pewnosc ze nikt wiecej nie ma? moze nie wiedza jak wlaczyc kompa z tymi wirami.

powiem tyle powinni cie zbanowac. jak tego admini nie zrobia to znaczy ze sa idiotami.

Opublikowano

mattis oj naprawde? masz 9 postow wiec sie nawet kurwa nei odzywaj.zapewne to ty ogorinho. tylko ze drugie konto.

o rly komp wariuje? kurwa wirusy sa bota nei mam juz pare dni i dalej wariuje noobku.

"Komputer wam wariuje dlatego ze włączycie bota, zminimalizujecie gre i wtedy dalej klika tak jak na grze tylko po waszym pulpicie i wlacza albo wylacza jakies programy/procesy."

to nic nie zmienia. nigdy tak w zadnym hacku nie jest ;] co najwyzej by metina wylaczylo i bota

Opublikowano

"A co ma do rzeczy ilość postów napku?" to ze jest nowy noi to twoje multi.albo kolega zrobil konto i ci napisal na forum.

"A i przestudiuj słownik ortograficzny... " to nie lekcja polskiego.

Opublikowano

hah ;D Panie Wszystko wiedzący (który ma 65 postów ;D z czego ja prawie 600) Daj mi jakiś dowód, że to moje acc... OMG ;D ale napek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...