Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest

Damix21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak wam działa i to pewnie na polskich serwerach - tylko jakim cudem skoro na G1 jest informacja o serwerach i jakoś polski jest unavailable !!!

właśnie siedzę na oficjalnym forum G1 i tam też ludzie mają ten sam problem i admin im wyjaśnia że serwery sa powyłączane i jeszcze nie działają a tu kurwa niektórym już działa! a może to przez neta bo ja mam tylko jebane 10 mega z virgin media!

Walus2 - no właśnie nie rozumiem tego bo dzwonił do mnie dziadek i on ma 2 megowe łącze i też gra - tyle że mój dziadek od 5 lat nie żyje - uwierzę jak zobaczę scrrn !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

@ 3x UP A ja wiem jakie mamy problemy. Takie, że jest tutaj kilku kolegów, którzy nie wchodzą w ten temat, by pomóc innym, tylko po to, żeby wbić 166-go posta.

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano
@ 3x UP A ja wiem jakie mamy problemy. Takie, że jest tutaj kilku kolegów, którzy nie wchodzą w ten temat, by pomóc innym, tylko po to, żeby wbić 166-go posta.

Popieram... I zeby nie nabijac bezsensownych postow to prosze wklejac screeny z widocznym eventem, serwerami i godzina.... wtedy uwierzymy :) A poki co pozostaje czekac i marnowac premke i bronie ;/

Opublikowano

To kup sobie premke na 3 dni za 3złote i kup bronie 3x razy na 30dni i masz na 90 dni a nie kooorwa płaczecie jak dzieci wojny 3zł premka kosztuje na 3dni i HoY.

ServY jeszcze nie działają więc nie pierdolcie że już all działa bo hoY mnie strzeli kuźwa. M@niek zamknij temat bo HoY strzeli -.-

o.O
Opublikowano

ok.. nie ma sprawy....

widzę że M@niek ogląda temat, więc prośba do niego - nie zamykaj...

zaraz edytuje i dam screena....

#edit

nie wiem gdzie zrobić screena żeby było widać godzinę, ale zrobiłem takiego co widać że jestem w roomie na serwerze poland, i już mam tą nową broń...

post-26386-1251452667_thumb.jpg

i teraz mi ktoś kurwa powiedz że oszukuję....

kto ma ochotę mogę narobić tych zdjęć od chuja... czekam tylko na propozycję....

Być zajebistym...

Opublikowano

Scorp nie gadaj glupot bo nie wiesz jak jest, premka mi zostala jeszcze na 11 dni, a bronie mam swiezo kupoione wiec o co Ci chodzi... nie nabijaj bezsensownych postow nic nie wnoszacych do tematu!! :) Myslisz ze jestes jakims super wielkim PRO?? Mylisz sie bo moim zdaniem jestes zakompleksionym dzieciakiem ktory wyzywa sie na innych w internecie bo na zywo nie moze, tyle z mojej strony...

Wracajac do tematu to wszyscy ktorym niby podobno dziala wrzucicie screena - uwerzymy... A takto sory - ograniczone zaufanie :)

Opublikowano

Tak Tak myślę... o to twój cytat:

A poki co pozostaje czekac i marnowac premke i bronie ;/

więc nie pyskuj -.- nie nabijam postów bo już mam ich dużo więc po HoYa mam spamować...?? sam płaczesz że marnują ci się bronie w później piszesz że masz świeżo kupione ale Kidzior...

o.O
Opublikowano

Boze - marnauja znaczy zuzywaja sie .... Jak ja mam dosc takich dzieciakow co pisza tupu: "hihihih hoy, kid" ipt... Chcesz ze mna pogadac zapraszam na gg, skypa, tsa cokolwiek a nie tutaj mocny jestes... Pisz co chcesz - ja tam swoje wiem :)

Opublikowano

Bronisz się TS? jak kidzior jhahaa?? pewnie masz 12lat i cieszysz mordę... Gdybym cię spotkał na ulicy zrobił bym ci z ryja szmatę i by cię kOrwa mama nie poznała.

nie spamuj i sie kurwa nie podniecając że byś go najebał przez neta to chuja można zrobić, nie strugaj kozaka :) //wilk93

o.O
Opublikowano

proszę...

więcej screenów... z item shopu i wogulę....

post-26386-1251453184_thumb.jpg

post-26386-1251453214_thumb.jpg

post-26386-1251453272_thumb.jpg

post-26386-1251453285_thumb.jpg

Temat do zamknięcia....

Wszystko rozstrzygnięte..

Dam wam radę.... Następny raz ufaj Dostrixowi....

Powiem wam tyle, nie wiem czy to coś dało ale na samym początku ściągnąłem HS od Kotka

PS> Pozdro M@niek xD

Być zajebistym...

Opublikowano

Ok temat zamykam, ale co do wyjaśnień. K2 ma jeszcze lekkie problemy techniczne z niektórymi kontami. Gdyby do wieczora nie działały Wam kont napiszcie ticketa. Wielu osobom np. mi gra normalnie działa. Proszę o niezakładanie więcej topiców tej treści bo wynagrodzę to banem na 24h. Pozdro

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...