Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest

Damix21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo przed chwila chcialem zagrac w WR wszystko jest ok loguje sie i nagle mnie wywala chce sie zalogowac i pisze Unregister Use <Czy Jako Tak> Oco chodzi

Opublikowano
Elo przed chwila chcialem zagrac w WR wszystko jest ok loguje sie i nagle mnie wywala chce sie zalogowac i pisze Unregister Use <Czy Jako Tak> Oco chodzi

lol2 to znaczy ze zpisales zly login!sprawdz go zobacz czy masz wlaczony capslock

jesl pomogłem daj5

Opublikowano

Gadacie głupoty. Ja też tak mam. Wpisuję 3 razy, 2 razy sprawdzam CAPS LOCK, potem próbuję inne konto. Zawsze tak samo.

@UP Jak masz bana to pisze "Your account has been blocked"

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

Wlasnie mam to samo, na stronce od wr'a loguje sie bez problemu i wszystko jest aktywne... Wiecie moze to chyba jakis blad gry przy updacie :) Oby szybko naprawili :D

Opublikowano

Przynajmniej dobrze wiedzieć, że wy też tak macie do tej pory. Myślałem, że wczoraj wieczorem, ale dzisiaj?

@ 4x UP SPAM

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

........jeszcze serverow nie wlaczyli bo zobaczcie w grze Options>Game>Server Preference

i ...zadnego servera nie ma wiec musimy nadal czekac a o tym unregistered user to byl juz o nim temat

@up moderator moze

@3x down zlotowka cie nie zbawi

Opublikowano

Powiedzcie proszę, kiedy będzie działać.

@ EDIT Mój kumpel twardo twierdzi, że grał dzisiaj koło 8.

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Opublikowano
jak temat zamknac ??

admin albo moderator zamykają temat - wejdźcie na G1 tam jeszcze nie połączali serwerów - też tak mam na wszystkich kontach jakie mam! (jest ich kilka) - zresztą M@niek już o tym pisał !! -hehehe

edit@

up - a może mu to się śniło - widzisz są czasami tacy co na czarne mówią białe i na odwrót !!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Koledzy grają od 9 i nic :angry: a mi jeb.. patch nie wchodzi :angry:

JEŚLI POMOGŁEM DAJ *5 :)
Opublikowano

@ 2x up to fajnych masz kolegow i bardzo prawdomownych jak nikomu tu nie dziala i serwy sa off

Opublikowano
nie nie jest off ja gram od 9:30 i wszystko idzie ładnie

btw te młotki to takie dziwaczne są

Widze ze Ty tez ladnie w kulki lecisz - powodzenia, tak daleko nie zajdziesz :)

Opublikowano

Jak co to serwery już działają długo tylko niektórzy maja takiego Buga i nie mogą się zalogować mam kolegę który u siebie nie możne się zalogować a u mnie tak ;D

Mi działa wszystko bez problemu ;D

Opublikowano

Mowie ci że serwery działają mam ci zrobić screena ? Masz buga od wczoraj i tyle.Poczekaj albo zrób reinstalacje warrocka pomaga ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...