Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trudny wybór

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czopex, nie wiem dlaczego myślisz że DG jest słaby albo blue, wytłumacz mi to.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

ja nie mówię że są słabi. Ogólnie ich karty mają duże dmg i dobre stuny lecz mag ma bardzo mało hp co jest dość dobijające na późniejszych etapach gry ^^ .Po za tym jego speed'a też nie trawie ^^. Moją ulubioną kartą maga jest Blue i Holly. Które jako jedyne trzymają go przy życiu ^^.

@Edit po prostu madzy są do gry w zespole i tyle. Dlatego są gorsze w pvp niż łucznik czy wojownik.

Zazwyczaj mało jest magów w nostale. i to jest plus dla ciebie jak grasz magiem gdyż często będziesz miał zniżki co do rekrutacji do fam np: woj/ łuk lvl:80+ maglvl: 70+

Opublikowano

Maga mi skradziono, jak szanowni GM odzyskali to usunięta postać ! :((.Jeżeli ktoś by miał do oddania jakiegoś łuka +43 prosze o priv ;(

kunshi.jpg

Opublikowano

Jeśli masz zaczac od nowa łucznikiem, to lepiej graj na avalonie. Więcej ludzi, rzeczy, niższe ceny.

Co do tego, ze Blue i Dg są słabi to się nie zgodzę: Blue to jest cud jak dla mnie kilka stunów dużo obszarówek, najlepszy na glace, a dg trzeba umiec grac do pvp jest fajny, jeśli chodzi o exp to nie za bardzo.

Ps. Linajge jesteś przykładowym noob'em, który myśli, że jak ma wk to jest kox. Dla mnie dużo lepszą kartą od wk są Rang i Sin. Wk to tylko na lod. Ludzie piszą, że jest do wszystkiego. Jest takie powiedzenie: Co jest do wszystkiego to jest do niczego ;)

Opublikowano

Gram na avalonie :D Łucznik i ale tu już koxy więc nawet nie ma gdzie joba bić a o pvp nie ma mowy..

kunshi.jpg

Opublikowano

Dokładnie gdzie masz te konta z " wszystkie postacie z 2 sp " ? :)

Ja nie polecam woja , woj jest pro do expa , warek do pvp czy tam blade , jak kto woli , ale woj się nudzi , posiadam obecnie woja 64 , 57 job na norm , war 37 +5, blade 23 +3 , cruss 36 +5 i berek 23 + 4 , i powiem że jest masakrycznie nudno , w kółko to samo , jakbyście mogli zauważyć ,, gram berkiem i okazało się że połowa skilli jest identyczna jak u warka tylko że mocniejsze troszke i atrybut mroku ..

Obecnie mam łucznika 40 lvl , 30 job na norm , dobijam 35 job na norm i kupuje sina 44 +8 , wtedy się wypowiem , ale łucznikiem chyba najlepiej mi się grało zawsze , ten ma nick CichyMorderca , do soboty będę bił job na ch5 na grochach więc piszcie jak chcecie się ze mną męczyć , na nim z moim botem ac-tool miałem ranga na 18 lvlu bo nie miałem z kim wbić tego żeby była 20j na 15 lvlu :)

"Maga mi skradziono, jak szanowni GM odzyskali to usunięta postać !

:(

(.Jeżeli ktoś by miał do oddania jakiegoś łuka +43 prosze o priv ;(" Wątpię w Twoją wiarygodność , po 1 Gmowie nie oddają kont

:D , po 2 musiałeś komuś podać passy żeby "skradł " , a po 3 pewnie chcesz tylko wyprosić łucznika xD

Opublikowano

Odradzam ci łucznika graj magiem lub wojem łuczników jest już za dużo..... za niedługo braknie wam magów i wojów a same łucznicy nie dadzą rady na rajdach itd ;) bez heala i tanka też lipa a 80% glacy czy całej gry to łucznicy. pff zagrajcie wojem lub magiem :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Na razie nie gram w nostale, woja oddałem jakiemuś Krystianowi a łuka tak samo.

kunshi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...