Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dynie ;/

PlomyczekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da sie usunąć to co jak załozy sie na głowę ? to jest plik pumpkinblur.png ja go zamalowałem na biało i sprawdziłem i był cały ekran na biało i nie zadziałało da ktos ten plik z takimi kolorami by było widac normalnie ? nie chodzi mi cągle wcinsnientym F1 bo to wkur... zeby było widać nadole pasek od eq i nie było tych pasków jak sie załozy dynie

Opublikowano

??

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

Musisz w jakims programie do edycji grafiki (nie paint) zamienic teksturke dyni na alfe czyli przezroczysty zobacz w gimpie(darmowy) albo fotoshop(platny)

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Musisz to edytować wszystko, za pomocą programów do grafiki. Musisz usunąć plik pumpkinblur.png i wkleić tam na nowo ale już jak zedytowałeś wszystko.

1330248086-U560461.png

Opublikowano

Powiem tak. Ściagnij gimp. Uruchom w gimpie plik pumpkinblur.png. PPM i zaznacz. Potem klikasz DEL. Zapisujesz i wklejasz do minecraft.jar tam gdzie powinno to być.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...