Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najprostszy sposób na darmowe SM

byczo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem bo gdy biorę wybieram darmowe i klikam na jakąś ofertę to piszę że coś tam nie będzie dostępna nigdy w moim kraju a gdy jeszcze raz wchodzę w doładuj sm to pisze na dzień dzisiejszy nie ma żadnych ofert...

Co mam zrobić? Co robię źle?

mi też nic nie działa, weźcie pomóżcie, byczo moglbys wytlumaczyc na jakiej zasadzie to wszystko działa? bo nie ogarniam

odpalam ten program, wybieram IP, wchodzę na metin2.pl , loguje się, klikam "sponsor pay" a tam " Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych w twoim kraju"

Próbwałem już wiele razy i lipa :(

Opublikowano

UP

Ja tez to mam na 1 nowym koncie które niedawno zrobiłem, ale gdy wszedłem na inne stare konto to mam normalnie duzo ofer ze zmienionym IP lecz SM nie dochodzo

Opublikowano

#2xUP Najpierw sprawdź czy masz zmienione IP na stronce

http://whatismyipaddress.com/

Jeśli nie musisz spróbować innego sposobu :(

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

To nie działa, zmieniam ip programem i nie mogę nawet otworzyć jednej reklamy. Nie jestem jakimś noobem, który nic nie potrafi. Pisze mi albo nie ma żadnych dostępnych reklam w twoim kraju albo proxy takie słabe, że nawet strony metin2 nie można odpalić. Jeśli potrzebujecie dużo smoczych monet np. na bonowanie eq to polecam allegro smocze monety konta. Niczego nie reklamuję, ja bez tego programu zarobiłem 7sm w 30 minut.

Opublikowano

To nie działa, zmieniam ip programem i nie mogę nawet otworzyć jednej reklamy. Nie jestem jakimś noobem, który nic nie potrafi. Pisze mi albo nie ma żadnych dostępnych reklam w twoim kraju albo proxy takie słabe, że nawet strony metin2 nie można odpalić. Jeśli potrzebujecie dużo smoczych monet np. na bonowanie eq to polecam allegro smocze monety konta. Niczego nie reklamuję, ja bez tego programu zarobiłem 7sm w 30 minut.

no mam to samo 8S

Opublikowano

Ładnie i przejrzyście napisane. Co jakiś czas robiłem te reklamy i z 400 SM już miałem :P

Dziś spróbuję tym sposobem bo robiłem to programem FlyVPN.

Opublikowano

Robię to już z 40 minut i ciągle pisze że coś z Proxy albo że nie ma ofert w kraju... -.- Raz były ale nie działały. ;\

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

większosc reklam płatnych nie przejdzie na tych kartach z fake moze trafi sie dobra ale to 0.00000000000001%szans

najlepiej wynaleźć sobie(przy użyciu google)starą karte tzn z datą która juz była karta już nie działa, ale w 99%reklamkach wejdzie

a program do proxy ten nie jest najlepszy stary dobry proxyswicher ;)

i nie płaczcie ze wam nie wchodzą bo już większość reklam jest zrobiona bugiem bez wypełniana reklam ;)

a raz sie zrobi reklamke na 1ip to juz wiecej razy nie wejdzie o ile sie pojawi ona ;P

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A mi właśnie doszło 30 SM robiłem z Niemiec jednak działa jak ktos chce to polecam tam sponsorpay i zółte logo z napisem win.... coś tam

Opublikowano

mi też nic nie działa, weźcie pomóżcie, byczo moglbys wytlumaczyc na jakiej zasadzie to wszystko działa? bo nie ogarniam

odpalam ten program, wybieram IP, wchodzę na metin2.pl , loguje się, klikam "sponsor pay" a tam " Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych w twoim kraju"

Próbwałem już wiele razy i lipa :(

ciekawe jaki kraj wybrałeś....

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Teraz dla polepszenia atmosfery w temacie:

1. Otwórzcie ten program

2. Zalogujcie się normalnie do metin2.pl

3. Poszukajcie w programie IP z Portugalii

4. IP powinno wyglądać tak:

217.23.3.99

Uwaga:

Oferty są holenderskie i o to biega.

1. "Doładuj SM"

2. "SponsorPay"

3. Zakladka "Za darmo"

4. Po prawej stronie mamy rozwijaną listę "Wybierz" - klikamy "Najbardziej opłacalne"

Jedna z ofert:

IPad Enquete - powinna tu się otworzyć taka jakby książka. Klikamy po prawej "Volgende pagina" i za każdym razem tą pagine klikamy jak wypełnimy stronę

Jak macie takie kółeczka do zaznaczania jeden po drugim na danej stronie klikacie "Nee, geen interesse" lub coś w ten deseń chyba, że chcecie mieć spam na mailu to śmiało zaznaczcie "Jaa" Rozwijane listy jak widać jest napisane "Mak uv keuze" jakoś tak - wybieramy byle co. Jak są kratki klikamy wszystkie, tylko jedna uwaga: Pod koniec jest dużo kratek zaznaczcie jedną np Mode, whatever.

Wypełnianie ostatniej strony. Ułatwiam sobie zadanie i Wam ss'em:

[/b]http://i43.tinypic.com/oh6c6g.jpg

UWAGA:

W rubryce "Telefonnummer" obok, po 06 musi być 8 cyfr

I klikamy "Verstuuren", czy jakoś tak.

Wiele ofert jest praktycznie taka sama albo podobna. Jeżeli znajdziecie "First-Impressions.nl" to macie właśnie taką ofertę lub bardzo, bardzo podobną

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...