Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najprostszy sposób na darmowe SM

byczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu ale nie zmienia mi IP

Caly czas pisze ze mam moje Polskie a nie Amerykanskie

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny TUT wszytko, ładnie pięknie objaśnione!

Po 1 jak ściągnąłeś program? Potrzeba premium

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ten sposób jeszcze działa? Zrobiłem wszystkie punkty ale przy wejściu na stronie metina w doładuj smocze momenty wyświetlają się oferty polskie te które były już wcześniej bez zmieniania IP. Do tego wszystkie oferty są "darmowe" ale wymagają podania nr telefonu a dalej wiadomo, płatne smsy itd.
Zrobiłem coś źle, moje IP się nie zmienia, czy sposób już nie działa?

Edit:
Przed wejściem na stronę metina wszedłem na stronę do sprawdzania IP i faktycznie było zmieniono. Teraz wchodzę znów w nią a IP jest stare... Program działa więc nie wiem co chodzi. Może się naprawi samo, potem napiszę czy działa.
Edit2: IP już działa. Rada -> po włączeniu programu trzeba wyłączyć przeglądarkę i włączyć na nowo.
Ogólnie na koncie jest 19 sm. Na początek dobre i to ale zaliczyło mi tylko jedną ofertę. W innych miałem problem z nr telefonu i z kodami pocztowymi (brałem je z fakegeneratora) - wyskakiwał komunikat o niepoprawnym formacie. W końcu ściągałem jakieś nr przykładowe z Wikipedii i dopisywałem cyferki, a kody też z innej stronki i niby przepuściło dalej ale jak widać sm nie doszły. Teraz jest następny problem taki, że po zmienieniu IP, zalogowaniu się na metina i kliknięciu w doładuj smocze monety (waluta jest prawidłowa więc nowe IP działa) nie ma w ogóle napisu "sponsor pay" czy tam "zdobądź więcej smoczych monet" czyli coś nie działa. Przy polskim IP jest ok, jakieś lipne oferty się wyświetlają więc to chyba wina tego nowego IP choć sprawdzałem już ich kilka. Spróbuje dalej...

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa. Jak robie to fake ip i wchodze na doładuj SM pisze ze proxy są przerwane :)
Połączenie z serwerem proxy nie powiodło się.

Opublikowano

Fajny poradnik, na pewno nie jedna osoba z niego skorzysta. Co lepsze napracowałeś się i to ładnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...