Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najprostszy sposób na darmowe SM

byczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz dla polepszenia atmosfery w temacie:

1. Otwórzcie ten program

2. Zalogujcie się normalnie do metin2.pl

3. Poszukajcie w programie IP z Portugalii

4. IP powinno wyglądać tak:

217.23.3.99

Uwaga:

Oferty są holenderskie i o to biega.

1. "Doładuj SM"

2. "SponsorPay"

3. Zakladka "Za darmo"

4. Po prawej stronie mamy rozwijaną listę "Wybierz" - klikamy "Najbardziej opłacalne"

Jedna z ofert:

IPad Enquete - powinna tu się otworzyć taka jakby książka. Klikamy po prawej "Volgende pagina" i za każdym razem tą pagine klikamy jak wypełnimy stronę

Jak macie takie kółeczka do zaznaczania jeden po drugim na danej stronie klikacie "Nee, geen interesse" lub coś w ten deseń chyba, że chcecie mieć spam na mailu to śmiało zaznaczcie "Jaa" Rozwijane listy jak widać jest napisane "Mak uv keuze" jakoś tak - wybieramy byle co. Jak są kratki klikamy wszystkie, tylko jedna uwaga: Pod koniec jest dużo kratek zaznaczcie jedną np Mode, whatever.

Wypełnianie ostatniej strony. Ułatwiam sobie zadanie i Wam ss'em:

[/b]http://i43.tinypic.com/oh6c6g.jpg

UWAGA:

W rubryce "Telefonnummer" obok, po 06 musi być 8 cyfr

I klikamy "Verstuuren", czy jakoś tak.

Wiele ofert jest praktycznie taka sama albo podobna. Jeżeli znajdziecie "First-Impressions.nl" to macie właśnie taką ofertę lub bardzo, bardzo podobną

Ehh.. zrobiłem tak jak napisałeś, dalej "aktualnie nie ma zadnych dostepnych ofert w twoim kraju"...

edit: odpaliłem na 2 koncie i działa, tylko jak klikne tą oferte to mi pokazuje, ze ta oferta nie bedzie juz nigdy dostepna. O co chodzi??

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipa, w USA: Wszystkie wygasły, sprawdzałem Norwegie, Niemców to nie było wgl ofert tak samo jak w Anglii, a jak wziąłem Polske to mi się pokazywał komunikat na pół ekranu że valited ip bla bla bla...

Więc nie wiem co robię nie tak, ale 0 sm...

Opublikowano

Ludzie złoci, czemu mi i kilku osobom działa, a Wam nie? Nie kapuje tego. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć bardziej, a nie mam nikogo w dupie, bo też brakuje mi czasami czasu.

@edit:

Ehh.. zrobiłem tak jak napisałeś, dalej "aktualnie nie ma zadnych dostepnych ofert w twoim kraju"...

edit: odpaliłem na 2 koncie i działa, tylko jak klikne tą oferte to mi pokazuje, ze ta oferta nie bedzie juz nigdy dostepna. O co chodzi??

1. Nie wiem co za kraj wybrałeś.. Może to nie działa jak się nie ma neostrady...

2. Wybierz inną, ja też tak mam często

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Ludzie złoci, czemu mi i kilku osobom działa, a Wam nie? Nie kapuje tego. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć bardziej, a nie mam nikogo w dupie, bo też brakuje mi czasami czasu.

@edit:

1. Nie wiem co za kraj wybrałeś.. Może to nie działa jak się nie ma neostrady...

2. Wybierz inną, ja też tak mam często

moze to wina mojego internetu... mam z globalconnect slaby ale innego narazie sie nie da bo mieszkam na nowych dzialkach w domu jednorodzinnym i nie ma kabli polozonych do przewodowego internetu :unsure:

Opublikowano

Co ile zmienia sie oferta z reklamami? bo jak narazie zrobilem okolo 200 sm i juz teraz sie powtarzaja. Jesli ktos ma jakies problemy prosze pisac na priv pomoge w razie mozliwosci :)

Opublikowano

Co za różnica - ten program, czy np. Hide IP platinum? Imo żadnej różnicy nie ma, a w reszcie tuta rozpisałeś się o tym, co już od dawna jest wiadome - wejdź na xxx.pl, wypełnij ankiety/oferty, ciesz się SM

Opublikowano

@UP

Masz taką informacje, gdyż masz złe IP. Znajdź jakieś nowe i zmień je poprzez przeglądarkę a nie jakiś program.

A co do tematu to przyda się kolejny taki poradnik.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak było napisane ale po wejściu w SponsorPay czy SuperRewards nie mam żadnych reklam. IP mam zmienione bo sprawdzam w

http://whatismyipaddress.com/

Sprawdziłem wszystkie kraje i żadnych ofert nie było. Mam neostrade jak coś.

Gdy założyłem nowe konto na metin2.pl to reklamy były ale tylko w Polsce. Ktoś coś doradzi?

Opublikowano

To nie wiem, ja mam wszystko dobrze. Ale radzę Ci zmienić IP poprzez adres, znajdziesz go w google później po prostu zmieniasz IP przeglądarki. Ja kiedyś tak robiłem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja co bym nie robił, to zawsze w obojętnie jakim kraju i tak na metin2.pl mam reklamy z Polski, te same które mam bez ukrywania IP, a robienie tamtych jest wolne i mało efektywne. Pomoże ktoś?

2zi1s0x.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A czy te SM są na 100% darmowe ?? Bo tut bardzo ładny,dobrze wykonany,widać że się napracowałeś ;) Ale nie jestem pewien czy te SM są na 100% darmowe ! Proszę o szybką odp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zmienilem ip ale pozniej nie chce zalogowac na strone pla xD

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, Wszystko pięknie opisane, Pamiętam że kiedys mi to działało tego typu rzeczy, ale tak robie wszystko jak napisane, a dalej mam polskie ankiety po 1/4 Smocze monety. Ip jest zmienione na 100%, Ale nie wiem o co chodzi ;/ Pomoże ktoś? Z góry ThnX

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...