Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Brak widocznych zmian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z... właściwie to niewiem po czyjej stronie leży problem.

Chcę przykładowo postawić nowego NPC w mieście, a więc włączam móg serwer, następnie włączam FilleZilla loguje się, wchodzę do odpowiedniego pliku (w tym przypadku npc.txt) edytuje, wysyłam i zamykam FilleZille, na koniec robie "reboot" i włączam serwer. Gdy wchodzę do gry tego NPC nie ma. Tak samo jest z ustawieniem itemów na start itp.

Robiłęm te czynności według różnych poradników i nigdy nie widzę skutków zmian - zawsze jest tak jak przed zmianą.

Dodam jeszcze, że potem sprawdzam pliki zedytowane w FilleZilla i są one w takim stanie jakie je pozostawiłęm po zakończeniu edytowania.

Nie wiem w czym leży problem, czy jest to wina FilleZilli czy wina czegoś innego. Próbowałęm na innych programach FTP np. Core FTP i było tak samo. Jedyne zmiany które działają to zmiany wprowadzane w Navicat - MySQL.

PROSZĘ O POMOC!

Pozdrawiam. ^_^

Opublikowano

No dobra, ściągnołęm winscp i nadal nie ma zmian. Nawet dodawałęm NPC przez sam virt PC - FreeBSD i też nie działa.

PS: Wchodze w pliki hongkong (do wyboru mam folder: english i hongkong) czy powinienem wejść do folderu english, ponieważ hongkong mi nie czyta?

Opublikowano

Problem wyjaśniony: moje pliki to english a nie hongkong, teraz już wszystko działa :rolleyes:

DO ZAMKNIĘCIA!

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...