Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 vs Minecraft = pojedynek bossów.

Xandziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi przypadł Minecraft do gustu, ale to tylko dlatego że BF 3 na minimalnych mnie zniechęca ;) Ale BF 3 jest w porządku ale tak minimalnie < 1% > wole minecraft

. .

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra gimbusów vs zręcznościówka, którą reklamują jako symulator wojny?

Oba to straszny syf.

Ale jeśli już mam wybierać to bf.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
Gra gimbusów vs zręcznościówka, którą reklamują jako symulator wojny?
Grałeś chociaż?

if mc = true then $wiek <= 12

W mc grają tylko dziwne dzieci.Sam widziałem kilka przykładów to nie wiedziałem czy mam się smiać czy się zabić o.O

MC może i był fajny żeby sobie pobudować jak był w wersji beta, teraz najebali jakiś npc jakiś itemów od kurwy i innego gówna że aż się ciężko połapać.

Ci co napierdalają na Battlefielda 3 pewnie zagrali 2 razy na multi, dostawali w ciry bo zero skilla i teraz pierdolą.

Opublikowano

@2up

Chcesz mnie obrazić czy coś?

Battlefielda reklamują jako symulator i to strasznie boli. On nie jest ani zręcznościówką, ani symulatorem. Czyli jest zwykłą kupą. Na dodatek premium w grze za którą i tak trzeba zapłacić? Hahaha.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Battlefielda reklamują jako symulator i to strasznie boli. On nie jest ani zręcznościówką, ani symulatorem. Czyli jest zwykłą kupą. Na dodatek premium w grze za którą i tak trzeba zapłacić? Hahaha.

Nie próbuje ale stulasz głupoty

Jeśli bf jest gównem to czym jest kurwa majnkraft xD

EA nie miałlo w planie zrobić premium, wyszło w praniu, przynajmniej nie robią jak inni producenci że masz kupić milion dodatków za milion złoty i pierdol się na ryj tylko kupujesz premium i zwykłą gre(koszt 190zł za obydwie) i masz wszystkie dodatki, i kikla innych bajerów.Przy czym kilka razy gorszy COD MW3 kosztuje 30zł więcej od bfa(mówie teraz o kluczach polskiej wersji).Najlepiej napierdalać na coś co jest dosyć tanio i dobrze zrobione.

Myśl typie.

Opublikowano
Grafika - minecraft i bf3

Fabuła - minecraft

Dialogi - bf3

Akcja - minecraft i bf3

Multi - minecraft i bf3

Kwadraty naprawde są zajebiste.

MC nie ma fabuły lol xD

Akcja..Jaka ty masz akcje w mc?

Multi to zależy od gustów co kto lubi robić.Ja wole się postrzelać a nie budowac j

Opublikowano

Głupie pytanie ... Battlefield 3.

Dlaczego BF3 ?

+ Multiplayer

+ SinglePlayer

+ Update (za które trzeba płacić ale się opłaca)

+ GRAFIKA

+ Sens samej gry ...

A co do tego co "znawca" parę postów wyżej napisał

Battlefielda reklamują jako symulator i to strasznie boli. On nie jest ani zręcznościówką, ani symulatorem. Czyli jest zwykłą kupą. Na dodatek

premium

w grze za którą i tak trzeba zapłacić? Hahaha.

Witać że nie miałeś nawet styczności z BF3.

Symulator ? Symulator to możesz mieć lotów ...

Zręcznościówka - tak ale nie do końca.

Kupa ? Niby dlaczego ? Bo Ci nie działa czy nie masz kasy żeby kupić i ciśniesz tylko na zbugowanej beta wersji (czyt. piracie) ?

Premium - chcesz to kupujesz, nie chcesz to nie. Po za dostępem do nowych map/broni i kilku pierdół nic konkretnego nie daje (osobiście dopiero zamierzam go kupić a na razie cisnę na podstawowej wersji za drobne 30-35zł).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Symulator? Zagraj sobie w Arme.

Bo nie mam kasy? Już kupiłem i odsprzedałem dalej. Szkoda moich pieniędzy.

przynajmniej nie robią jak inni producenci że masz kupić milion dodatków za milion złoty i pierdol się na ryj tylko kupujesz premium i zwykłą gre(koszt 190zł za obydwie) i masz wszystkie dodatki, i kikla innych bajerów.Przy czym kilka razy gorszy COD MW3 kosztuje 30zł więcej od bfa(mówie teraz o kluczach polskiej wersji).Najlepiej napierdalać na coś co jest dosyć tanio i dobrze zrobione.

MW3 nie kosztuje 190zł...

Jest naprawdę mało gier, w których jest tyle rzeczy do kupienia co w bf3. On ma taką ofertę, jak gry f2p. Te wszystkie dodatki powinny być w podstawowej wersji. I mogliby to zrobić, ale wypuszczając dodatki praktycznie podwajają swoje zyski ze sprzedaży. Na dodatek to premium to plucie w ryj klientom.

I nie, nie zmienię zdania. Bf3 to kupa. W bad company było dokładnie to samo.

Btw. Bf3 KOMPLETNIE skreśla mody. Co jest NIEWYOBRAŻALNIE WIELKIM minusem. (mody zmniejszyły by zapotrzebowanie i sprzedaż kolejnych płatnych dlc)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Grafika - minecraft

Fabuła - minecraft

Dialogi - minecraft

Akcja - minecraft

Multi - bf3

Samo za siebie mówi co lepsze.

CIebie to chyba popieprzyło ..

Grafa = bf3

fabuła=bf3

dialogi=bf3

akcja=bf3

multi=bf3

..

Trzeba być pojebem takim jak ty Epean, że wybrać pixelową gre "mainecraft" od 1000x lepszej gry bf3 , ile twoja matka musiała zeżreć śniegu aby takiego bałwana ulepić?

/zakaz handlu

Opublikowano

Grafika - minecraft

Fabuła - minecraft

Dialogi - minecraft

Akcja - minecraft

Multi - bf3

GDZIE TY KURWA MASZ W MAJNKRAFCIE FABUŁE,AKCJE,DIALOGI I GRAFIKE ?

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Do Minecrafta przeszło wieele osób z Metina i dlatego multiplayer jest nieco zdupiony. BF3 jest fantastyczny - mam małe lagi przy obronie, więc na razie nie gram, ale współpraca, grafika, emocje i dynamika są pięknymi argumentami za Battlefieldem. Wszystko wyjaśnił @igordyw porównując screeny - mimo, że to dwie różne gry BF3 zapiera dech swoim profesjonalizmem.

Edit:Nie wiem jak ynteligentym trzeba być, żeby nie zrozumieć ironii Epeana ? I to wy powinniście gryźć kamyki.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Grafika - minecraft

Muhahaaha Bicz plis gra składająca się z pikseli i samych kwadratów ma być lepsza od grafiki na którą poszły miliony ? -.-

Pierw myślcie a potem piszcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...