Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 vs Minecraft = pojedynek bossów.

Xandziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

62148-facepalm.gif

Ty porównujesz BF3 do minecrafta? TO SĄ ODMIENNE GATUNKI GRY!

tu nie ma co porównywać.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie dziwne porównanie MC do BF, ale obie gry są dobre, z tym że wybrał bym BF ze względu na Multi oraz Grafikę.

Opublikowano

głos na mc

na przyszłość porównujcie gry z tego samego gatunku :P

np. MW3 vs BF3

Moje poradniki :

http://www.mpcforum....33#entry3818233 - Download z FULL prędkością naszego łącza :)

http://www.mpcforum....83#entry3798683 - Jak uchronić się przed zawirusowaniem ;)

http://www.mpcforum....96#entry3732796 - Jak zapomniane hasła internetowe (mozilla, opera, chrome)

http://www.mpcforum.pl/topic/540376-tutjak-zrobic-porzadna-strone-www/page__pid__3854731#entry3854731 - Jak zrobić porządną stronę WWW

Opublikowano

Ogarnij ty się ;<. Co ty porównujesz? ha

Tak było już CS czy tibia wiec to mnie nie zaskakuje.

beka

; )

Opublikowano

Jak tak czytam wasze odpowiedzi dotyczące minecrafta to odnoszę wrażenie że jesteście zajebiście popierdolonymi ludźmi

Każda gra jest lepsza od minecrafta nawet wolfenstein 3d , quake , doom czy inne jeszcze starsze tytuły o których nie mam pojęcia

Głos ofc na BF 3

s2c77Oa.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

minecraft jest właściwie dla ludzi którzy lubią grać w gry, które mogą całkiem przemienić, nawet to po czym chodzą. Tego nie ma w BF3, natomiast jest grafika super, super bronie itp. natomiast brak tu konfiguracji terenu, nie mamy o czym tutaj decydować, ale tak czy siak ja stawiam na BF3 :P

Opublikowano

Minecraft to ciągle to samo budowanie,nudzenie się,bicie kwadratowych świń i zombiaków co to za zabawa ;p

BF3 sam posiadam na PS3 i jest po prostu zarąbisty oczywiście multi,w dupie mam co inni mówią,że grafika na PS3 jest słaba dla mnie jest idealna.

Ale co tu porównywać ? FPS i RPG ;p

logo1.png
Opublikowano

Minecraft gra wszechczasow? To wy chyba w Mario nie graliscie :D Ale to smieszne ... Majnsraft lepszy d BF3? Zaraz zaczniecie mowic ze gowno pachnie lepiej niz kwiatki.

Glos na BF3

61093c6efb.png

Opublikowano

Idiotyczne porównanie. Battlefield3! Grałem i w to i w to, to jakbym miał wybór to wybrałbym Battlefield 3. Lepsza grafika, mniej błędów, bardziej rozbudowana gra, zajebista kampania , CO-OP i multi, po prostu wspaniałość.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Każdy Ci napiszę coś innego. To jak porównywanie soku pomarańczowego z wiśniowym (przykład). Każdy napiszę to co bardziej JEGO wciągnęło.

Opublikowano

Japierdole... Kto ten temat założył? -.-.

Żeby nie było spamu, wole MC. Ile można ciągle napierdalać w ludzi i zdobywać jakieś rangi czy chuj wie co tam jest? Minecraft ma nie ogarniczoną mape, sam kształtujesz teren i możesz coś fajnego zbudować. A w BF3 co? Tylko napierdalasz w ludzi ze swojego pro-mega-elo-duperozrywającego-karabinku...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jak można porównywać dwie całkiem inne gry?! Pytam się kurwa JAK? Autor tematu naprawdę ma coś z głową... Temat pojedynek gigantów? Szybciej cod by tutaj pasował a nie minecraft. Wybieram BF3 bo Minecraft się szybko nudzi. Co założę save to go usuwam i nie gram

Opublikowano

Chcialbym sie wypowiedziec jeszcze co nie co o tytule tematyu. Pojedynek Gigantow? Zrozumialbym gdybys napisal Gigant ( BF3) Vs Gigantyczne Gowno (^^). Tak na serio. Temat jest nieodpowiedni poniewaz ile osob tyle opinni :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Temat bez sensu -.- Ale żeby nie było spamu to Minecraft ma akcję trzymającą w napięciu ... kopiesz kopiesz i nigdy niewiesz co wykopiesz ;D Ale na serio to BF3 ten majnkraft wszedł na psy z powodu małych dzieci które w to grają...

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Obie gry są bardzo dobre,ale MC ostatnio trochę się przejadł i do tego jeszcze w nowej wersji jest pełno bugów.

Ta wersja mc różni się bardzo od alphy,nie wiem czy to + czy -.

O BF3 mogę powiedzieć że to ciekawa gra i się dobrze rozwija,niedługo chyba wychodzi ten 3 dodatek do tej gry.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Moim zdaniem obydwie gry są Zaj*bist*

Minecraft-Fajna odprężająca gra.

BattleField-Jak jesteś wkur*i*n* to musisz się na czymś wyżyć ;D

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...