Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Premium za darmo.

MineRaff2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Chciałbym mieć premium konto minecraft ale za darmo.Słyszałem na jakimś sposobie ale nie wiem dokładnie jaki to jest sposób.CZy ożna by było mi to wytłumaczyć (ewentualnie film youtube).Dam Lubię to jak zwykle daje.

Opublikowano

Darmowy giftcode możesz jedynie zdobyć poprzez konkursy na YT. Przeważnie robią je osoby bardziej rozpoznawalne. Innego sposobu nie ma.

Opublikowano

Za darmo umarło!

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Nie ma, takich sposobów ani nigdy nie będzie trzeba niestety samemu zakupić nikt nikomu nie da nic za free.

1330248086-U560461.png

Opublikowano

Wszystko to fail. Nie ma rady, trzeba było kupować w Alpha, to wtedy było 2x mniej niż teraz :) No ale cóż. Powodzenia.

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

W każdej chwili mogą go zbanować za klucz z allegro- taka fala banów następuje co tydzień/dwa.

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

@up co ty pitolisz ja kupiłem na niemieckim ebay'u zapłaciłem PayPal'em 6,20? na szybko powiem ze jakieś 25 zł i mam już ponad 8 miesięcy :)

Moze trafiłem na dobrego sprzedawce albo po prostu ominął mnie ban :D

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Powiem tak:

Darmowy GiftCode nie istnieje!

Strony z darmowymi Giftami, czy nawet konkursy to zwykła ściema. Polecam oglądnięcie filmu na YouTube autorstwa BuraczekCebulaczek pod tytułem konkurs i karny kutas

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...