Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NilboxMT2[Dedyk][PL]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj oj nie mogli się dogadać z layosem ;D

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

która to już reklama tego serwera .

po pierwszym starcie spartolili robotę i robią pełno reklamek tera ....

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Graczy online: 16.

Tak być nie powinno, a raczej nie może! Postarajcie się o jakąkolwiek dobrą, choćby płatną reklamę, aby tłumy pociągnęły za sobą kolejne.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Gad Demet...ktory raz juz na nowo prezentujecie tego smiecia?

You fuck with me, You fuck with the best

To kill or, to be killed...

Opublikowano

GM'owie to chyba jakieś dzieciaki które nie znają zasad ortografii. Misja na konia to kompletna lipa jak na dzisiejsze serwery. Pograłem do 30 lvla i dziękuję.

umarł

Opublikowano

kurwa ludzie rozumiem hard trudny exp item ale ten kon to przesada kurwa komu chce sie biegac po mapie aby zrobic konia looool ciezki wbilem 30lvl i dziekuje gdyby nie te zjebane misje na konia gral bym dalej .

Opublikowano

Serwer pod is Hahahaha a co w nim takiego ze pod is widziałeś tam jakieś itemy ??? albo co czego nie da się zdobyć w grze??? magicznde metale dropia z metinów bodzie z każdego moba małże w lasach i Atlantydzie i z ryb co prawda perlę trudno zdobyć ale to medium/hard nawet głupiego konia nie ma w is a to by było wtedy ze serw jest pod is jedynie co cenne w is to pd i z tego bedze się pewnie serwer utrzymywał. Dla tych którzy myślą ze serwer zrobiony tylko dla zarobku to się mylą. Chcielescie dobrego harda który będzie nie za trudny nie za łatwy zrobiliśmy go padł po 2 dniach ale nie podlaliśmy się i nie poddamy!! Ale taka jest natura ludzka zawsze coś nie pasuje:)) Ja myślę ze serwer się rozkradzeni i będziecie żałować tego ze nie graliście od startu zęby być jednym z najlepszych na tym serwie a trzeba się trochę postarać o to

Pozdrwiam

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Hejtują się o jakiś zjebany serwer i eq co wyrzucili na ziemie heh, żenada... Jestem pro bo wywaliłem bojowy +7, a ja jestem zajebisty bo go podniosłem ! Ehh... serwer taki sobie, za dużo hardów ;] Pozdro.

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

Widzisz jak jesteś lubiany ...

Zapraszam na Serwer !

O M G hahahahha zrobił 2 konto i mi grozi hahahhahaha

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...