Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WAŻNE!] Ostrzeżenie dla wszystkich!

ExodieeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!

Nie radzę przyjmować Zaproszeń do grupy od NFSDEVELLIS!

Dlaczego?

Otóż to on jest wzbogaceniu w wysokie programy szpiegujące

Jeśli przyjmiecie od niego zaproszenie prawdopodobnie wywali was z gry i przejmie wasze konto (tego nie jestem pewien ale tak słyszałem)

Oraz jak chcecie napisać do niego na szept pisze że jest niedostępny.

Ktoś to robi na swoim prywatnym komputerze lecz nie jest on zalogowany do gry.

Jedno jest wiadome , Napewno to nie jest zwykły gracz oraz czytałem że nie jednemu zchakowali konto w tym dniu.

Nie Akceptujcie tego:

post-455429-0-67019700-1330198782_thumb.jpg

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

We're sorry, the website is currently down for scheduled maintenance. Please check back soon.

Leider ist die Website aufgrund von Wartungsarbeiten zurzeit nicht verfügbar. Bitte versuche es zu einem späteren Zeitpunkt erneut. Przy włanczaniu na nfs mi to pisze i 0 boosta! co jest -.-

ATL POWER !

Opublikowano

Po prostu strona jest w konserwacji.

Mogą dodawać jakieś informacje itp. więc nie ma potrzeby do obaw :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

No dobrze @upy, ale to temat o hakerze.

@top

Coś w tym jest. Kumpel przed chwilą dzwoni mi, że okradziono mu konto, bo akceptnął zaproszenie do grupy tego gracza. Wszystkie auta ma sprzedane, zostawił mu tylko mitsubishi eclipsa. Cała kasa [1.600.000] nie wiadomo gdzie. 0 power upów.

Zgadzam się z ExodieeS'em. To jakiś niebywały haker.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jest prawdopodobieństwo, że mi też ukradną konto.

Podczas akceptacji miałem Auto Mitshubisi Eclipse, jednak przed chwilą kupiłem Audi R8, lecz już dawałem Anuluj.

Więc mogą mi shackować, czy nie ?

Bo mogli zobaczyć, że mam słabe auto to nie hackowali, a jak znów powrócą na moje konto ? :O

02402750183503470554.png

Opublikowano

Najlepiej niech EA Wyłączy server na określony czas i niech ogarnie hakerów , takie jest moje zdanie.

ATL POWER !

Opublikowano

Koleś ma prawdopodobnie już Twoje IP kompa, albo Twoje dane. Tacy hakerzy są bezlitośni-kradną ile wlezie. Dla swojej uciechy. Obym się mylił...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie jestem pewien że w tak krótki czas może zdobyć każdego IP , Ale Hakerzy są nie obliczalni nic się nie da ztwierzdzić co dalej z nfs będzie.

ATL POWER !

Opublikowano

Ja od dawna wiedziałem, że world długo nie pociągnie. Tyle hakerów. Ceny boost. Zaczynam wierzyć w słowa mego kumpla Bartka: ,,Wszystko ładnie ślicznie, aż w końcu worlda usuną" przyznaje. Miałeś rację :/. Ja tej grze daje jeszcze pół roku. Nie więcej, jeśli podejście EA do tej gry będzie takie samo...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dokładnie SsKoRpIoN, jeszcze trochę i hackerzy "zjedzą" tą grę, wiadomo, to forum o cheatach, ale to co się w grze dzieje, to jakiś absurd, wchodzę do gry i od razu zaproszenie do grupy mi wysyłają, ale oczywiście nie przyjmuję, chociaż nawet jakbym nie widział tego info, to bym nie dołączył. Według mnie, jeśli EA nie wprowadzi jakichś zabezpieczeń antyhackerskich, to ta gra długo nie pociągnie. Mogli by dodać coś na wzór Hackshielda w Combat Arms, ale EA obchodzi tylko kasa z boostów i mają na to wy*ebane, mam nadzieję, że pójdą po rozum do głowy.

Opublikowano

Dowiedziałem się jeszcze jedno , że kradną te konta aby zrobić innych kierowców do spamowania.

ATL POWER !

Opublikowano

@up ma rację. Tak jest. Z każdego okradzionego konta idzie 3 spamerów. Naprawdę ludzie, nie akceptujcie tego dziadostwa, wyłączcie chat i tyle.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No ja też dziś 3 razy zaakceptowałem. Przez przypadek (odruchowo wcisnąłem enter :P ). Dziwne by było gdyby hackował, przez to, że dodał Cie do grupy w grze o.O

Jak na moje to poprostu Cię wywala i tyle. Narazie coś RTR-X, E30, Elise i takie tam, coś mam na koncie :)

Opublikowano

Nie wydaje mi się, że EA tak szybko zrezygnuje, skoro gra jest popularna, i dużo na niej zarabiają.

Powinni zaopatrzyć się w jakieś programy typu HackShieldy lub Game Guardy, by wykrywały hacki.

Byłoby wtedy mniej takich potyczek, a na dzień dzisiejszy : Zero Zabezpieczeń ! ;/

02402750183503470554.png

Opublikowano

Ja sądze ze EA JEst skłonne do zniszczenia gry , ponieważ jeśli hakerzy mają zniszczyć inne gry lub ich całą firme są do tego skłonni.

ATL POWER !

Opublikowano

Ja wydałem tylko 12 zł. na szczęście :)

Co do poddania, to na 99,99% Ea się nie podda w promowaniu tej gierki. Za dużo zarabiają, by to przerwać :)

02402750183503470554.png

Opublikowano

w razie czego wkleiłem screanshota ponieważ udało mi się go zrobić , jeśli wam się to pojawi Anulować a najlepiej być w grupie z kimś.

ATL POWER !

Opublikowano

Może by tak stworzyć grupę, sami członkowie z MPC, aby zapobiec temu kolesiowi + razem pograć :)

02402750183503470554.png

Opublikowano

Ja radzę, byście się teraz nie logowali. Nie wiadomo, co ten haker wymyśli.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli byś nie akceptował to tak, ale i tak grę wywala więc nie ma sensu :)

Trzeba czekać :P

02402750183503470554.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...