Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Komp lepszy i dlaczego? Bo chce kupić?

XxSebastianxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie ma fajnych gotowcow :mellow: a tak wgl to u NR1 wszystko pisze

"jest napisane" jak już.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Masz szczęscie że mi ranga nie pozwala powiedzieć co mam an języku..

KURWA CO ZA ZJEBANE PACANY! Chcesz mieć kompa który po miesiącu czy po dwóch ci się zjara i nie ruszy Ci na nim żadna gierka to go kur.wa kup i skończ zaśmiecać tym forum. To się po woli zaczyna robić śmieszne. Ile razy można powtarzać że kompy z allegro skłądane są z podzespołów nieopłacalnych i złych ?! W dzisiejszych czasach nie liczy się ilość ramu czy rdzeni czy tysięczna moc zasilacza. Ma być dobrze, wydajnie i tanio. Każdy z podanych tutaj gówien jest zły, do dupy i nie opłacalny a do tego za po miesiącu będziesz miał ognisko pod biurkiem. W dupie to mam czy jakiś "fanboj" allegro będzie mnie hejcić. Tylko wam dobrze radzę i śmiać się chce jak ktoś pisze że takie kompy są dobre.
To raz..

A dwa że jak chcesz mieć gotowca to damy ci części wchodzisz przykladaowo na esc.pl wklepujesz wszystkie podzespoły i ci przysyłają gotowego kompa a nie shit który się spali po miesiącu i nie pociągnie bfa 3 na ultra..

Opublikowano

No dobrze to ułużcie mi sprzęt do 4k zł ze wszystkim!

I potem co mam robić?

ile zaplace za złużenie co i jak

dobry do bf3 itp

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

http://screenshooter.net/1634871/uidtypx[/CODe]

Jesli ci taki odpowiada to polecam strone esc.pl.Wchodzisz tam na górze jest stwórz zestaw.Klikasz wklepujesz tam wszystkie podezspoły, zamawiasz, przychodzi ci gotowy komputer..

Opublikowano

Już ci Cheatek podał dobry. Możesz też z innego sklepu.

zamów sobie i powiedz im żeby ci poskładali i wysłali gotowy do odpalenia komp.

Opublikowano

Ech musiałeś mnie zgasić? ;d

Dałem płyte etc. bardziej na przyszłośc i przyjazną do O/C, ale ten typek chyba się nie za bardzo na tym zna, sugerując po jego postach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...