Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mapa Eventowa

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , dzisiaj przeglądając tematy na e*pvp znalazłam mapkę eventową . Jak sam autor napisał , została ona dopracowana .

Zalety :

• 2 możliwości teleportacji
  • po budynkach na mapie można chodzić , są one dla ozdoby .
  • daje nam wiele możliwości to zrobienia eventu .

Wady :

• Mapa nie było testowana , więc mam prośbę . Jeżeli ktoś ją przetestuje niech da ODP .

SS :

0225004415i3ztx89eln.jpg

0225004516glep56ofiy.jpg

0225005039wl6a4x1k3d.jpg

02250051029ustw32o61.jpg

0225005117160xinlubg.jpg

Download :

https://rapidshare.com/#!download|508l3|1927369532|metin2_map_spawn.rar|20|R~7E5A0C5560B912927F6CD86A881269C6|0|0

Skan :

0 / 43

https://www.virustotal.com/file/73b8b2442eb686041621b8ca533a2d86aa32e2b51c6a8e4fab3514f302c90d00/analysis/1330158254/

Orginał :

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1731501-rls-first-map-event.html

Jeżeli mapka Ci się spodobała daj mi Lubię To . !

Mapka nie jest moja ! Ja ją tylko udostępniam .

Ps . Proszę nie pisać w temacie, że sami nie umiemy robić tylko CTRL+C i potem CTRL+V , takie coś będę raportować . ;x

Jeżeli jest taka możliwość proszę o zdjęcie mi 5-ciu % .

Opublikowano

Ps . Proszę nie pisać w temacie, że sami nie umiemy robić tylko CTRL+C i potem CTRL+V , takie coś będę raportować . ;x

Jeżeli jest taka możliwość proszę o zdjęcie mi 5-ciu % .

Dlaczego nie pisać ? przecież to prawda

5% Za co? Za ctrl+c , ctrl+v ?

Co do mapy to gówniana nic ciekawego ;]

x

Opublikowano

@up gówno to masz na twarzy

Mapka zła nie jest

Wyraził swoje zdanie, ma do tego prawo, tzw. wolność słowa, przypominam to po raz kolejny na tym forum.

I Ty masz moda?

Opublikowano

Dla mnie też jest tandetna, autor musi jeszcze trochę popracować nad wyobraźnią. Wszystko jest takie hmm "sztuczne" chociaż to dziwne określenie na element gry .. brakuje jakiegoś urozmaicenia i dysponowania tak elementami terenu, wzniesieniami itp. żeby się przyjemnie na to patrzyło podczas gry. Za wstawkę dam lajka ale mapy nie pobiorę.

Opublikowano

Tak tylko , autor miał na celu przeznaczyć ją do eventów .. Nie jest zbyt rozbudowana bo nie potrzebna tak na zasadzie . Jeżeli komuś będzie chciało się bawić można śmiało do tej mapy napisac questy pod event. ; ) Wchodzisz klikasz quest i masz . : )

Opublikowano

Tak tylko , autor miał na celu przeznaczyć ją do eventów .. Nie jest zbyt rozbudowana bo nie potrzebna tak na zasadzie . Jeżeli komuś będzie chciało się bawić można śmiało do tej mapy napisac questy pod event. ; ) Wchodzisz klikasz quest i masz . : )

Ale ta mapa jest mała jak na mape eventowa wbija 100 osob na event dajesz 100 metinów i lagi w ...

x

Opublikowano

Kobieto włącz myślenie, nie rozumiesz że komputer nie wytrzyma i gracz przy dużej ilości różnych mobów, graczy, obiektów łapie laga i mu zwiesza metina? O to chodziło Cortexowi...

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...