Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info olimpiada warrock

michal2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikomu ale znam sposób jak wbić na następny :)

Jak już jest room to od razu klikasz na room czekasz na hasło i szybko wbijasz :)

Ps:Mi się zdaje ze kolejny event bezie jak zakończy się 1 :)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Omg już 2 event i nie da się wbić !!!!

Musze jutro dać rade :D

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

nawet hasła nie podali i w sek 16 osób wbiło. Te eventy są żalowe. Jak grałem w inne gry FPS gdzie były eventy to wszystkim robili. A z tym Warrockiem to beznadzieja ;/

Opublikowano

Ludzie muszą mieć jakieś hacki, które przyśpieszają wyświetalnie tych wiadomości -.- Jest to nie możliwe, ponieważ już kiedy się pojawiła 1 litera odrazu room był zapełniony. Jak to możliwe ? -.-

Opublikowano

gdzie te haslo ku...wa sie pojawia???

Hasło pojawia się u góry :)

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

Oni chyba albo napewno mają hacki Admin nic nie napisał a tutaj w 2 sek z 1/16 zrobilo sie 16/16 jak to możliwe ?

A my nawet nie mamy szans na aby dostać się do eventu ;/

Opublikowano

ej no to glupie jakies oni muszą miec hacki to jest nie mozliwe ze w 1 sekunde 16 osob wbilo a jeszcze nie było widac hasla...

Opublikowano

Wiecie ile osób w WR gra??? każdy gracz chce wbic i czeka jak Wy. dzsiaj oni mieli szczescie :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...