Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o PS VITA ?

sanandre

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy posiadasz psv ?

• Nie
      34
    • Tak
      9
    • Nie,ale zamierzam kupi?
      12
  2. 2. Co s?dzisz o psv ?

• Podoba mi si?
      35
    • Badziew i tyle !
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

To nie jest temat do chwalenia, ja mam iphone 4s za 2400zł i ps vitę za 1200zł.

Iphone bije wszystkie inne telefony na głowę.

Vita jest lepsza od reszty konsol.

I tyle...

tak kolego tylko obecnie gs 2 jest najlepszym smartfonem na rynku i kosztuje 2x mniej od twojego gowna z jablkiem ktore w polsce sie nie nadaje

jak dla mnie to za drogi sprzet, biorac pod uwage ze gry pewnie bd 200 zl kosztowac to dziekuje wole grac w bf 3 na ultra i cieszyc sie mozliwosciami pc

Opublikowano

Co za kretyn wyda 1200zł na to coś ? :D

Np. Taka osoba jak ja która posiada już Xbox'a 360, Ps3, itp...

A to taki dodatek do kolekcji za 1200 zł :D

Opublikowano

Po pierwsze koniec spamu, to nie temat do tego jak chcesz to załóż nowy temat.

A po drugie, wybieram Iphone bo

a) Nie mam zamiaru nim o ziemię rzucać

B) Apple nigdy nie wypuścił złego produktu, w przeciwieństwie do Samsunga.

Stać mnie więc biorę to co mi się bardziej podoba...

A czy samsung wypuścił kiedyś zły produkt ?

Zobacz sobie na nowe telefony Tak samo jak i S Ii jest lepszy niz srajfon to i Nowy nexus jest lepszy.Jak wyjdzie galaxy s III też będziesz sobie wmawial że masz najlepszy telefon na swiecie?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Dobra panowie może czas zamknąć temat, bo rozmowy zaczynają zchodzić na zupełnie inne tematy, nie ma sensu robić niepotrzebnego spamu.

Opublikowano

nie jest najgorsze może być :P

Pomogłem? Liczę na +, a na pewno się odwdzięczę!

Podoba Ci się dźwięk jak wciskasz "Lubię To"?

Opublikowano

Nie mam zamiaru kupować, 1300zł to troszkę za dużo bardziej opłaca się kupić PS3 za 1100zł.

PSV ma same +

- Grafika HD

- dotykowy ekran (nie wiem czy to jest plus czy minus)

-

ARM® CortexTM-A9 core (4 rdzenie)

- zawalisty wygląd

- jest na nią epicka gra Uncharted !!!!

- ma wmontowana kamerkę przednią i tylnią

- Wi-fi

Ale są też -

- kosz nowej konsoli 1300zł

- ekran dotykowy (napisałem też tu bo nie wiem czy to + czy - możliwe że się szybko psuje)

Ocena konsoli 9/10

W tej chwili kupno jej jest nieopłacalne poczekajcie aż cena spadnie do 700-800zł to może.

Chyba,że ktoś nie ma co robić z kasą ;)

Opublikowano

Pewnie kretyn, którego stać na konsolę za 1200zł. Np. ja :D

Nie wiem co tym zdaniem chciałeś uświadomić. Że ty masz a inny nie? Że ciebie stać a innego nie? Nie wzbudziło to twoje zdanie u mnie żadnego respektu, lecz arogancje do "biedniejszych". Jeżeli uraziłem, przepraszam. To nie jest wątek do chwalenia się. Masz, ciesz się, wywnioskuj swoją opinie.

Psv, jak dla mnie to szajs.Gralem u kumpla.

Wole psp 100x

Być może nie taki "szajs" choć jakoś nie wzbudza u mnie uwagi ta konsolka. I tak za kilka miesięcy ta konsola będzie kosztować o wiele mniej. Popieram, lepiej zostać przy PSP a za tą kasę lepiej nabyć porządnego PS3 lub chociażby Xbox360.

Np. Taka osoba jak ja która posiada już Xbox'a 360, Ps3, itp...

A to taki dodatek do kolekcji za 1200 zł :D

A potem biegnie do sasiadki: Droga kobito, daj na chleb!

Dobra panowie może czas zamknąć temat, bo rozmowy zaczynają zchodzić na zupełnie inne tematy, nie ma sensu robić niepotrzebnego spamu.

To moderacji decyzja czy zamkną czy nie... sam właśnie spamujesz.

@TEMAT - Najlepiej zostać przy PSP, bez odbioru. **

10906.png

Gość malutki688
Opublikowano

A czy samsung wypuścił kiedyś zły produkt ?

Zobacz sobie na nowe telefony Tak samo jak i S Ii jest lepszy niz srajfon to i Nowy nexus jest lepszy.Jak wyjdzie galaxy s III też będziesz sobie wmawial że masz najlepszy telefon na swiecie?

mi osobiscie kiedys ich telefony sie zupelnie nie podobaly (nie smartfony tylko zwykle telefony)

Opublikowano

Przed momentem (konsolka zamówiona zza granicy, bo taniej o przeszło 400 zł) dostałem PSV od kuriera (specjalnie zapłaciłem mu, żeby przyjechał, bo nie chciało mi się czekać do jutra po południu).

Konsolka jest zajebista. Na razie grałem tylko w Ridge Racer. Grafika dorównuje tej z PS3. Wi-Fi działa bez zarzutów. Ekran dotykowy trochę zryty, ale da się przeżyć ( niedługo kupię słynna "fifke i zobacze co ten dotyk potrafi)

Jakoś wykonania jest bdb. Zrobiłem małego crash-testa ( upadek z 2 m) i nic się nie stało.

Konsola 9/10. Mogła być mieć lepszy procek, ale technologia ARM jest na razie rozwijana ;/

Opublikowano

Wole poczekać do wakacji, aż będzie troszkę tańsza i można ją będzie przerobić xDD

Takie moje zdanie.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Wole poczekać do wakacji, aż będzie troszkę tańsza i można ją będzie przerobić xDD

Takie moje zdanie.

Może się będzie dało, ale tymczasowo, aż do całkowitego off'a konsolki (ChickHEN)

Minęło już ponad 2 lata od wydania nowych MOBO ta088v3 i ta090, a dalej nie można na stałe przerobić, a ja no to czekam, bo mam full bricka w zwykłym PSP 2k4 z ta088v3 ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna zabawka, ale nie dla mnie. Ja dopiero kasę na psp zbieram :D

Z Vitą lepiej poczekać z rok. Wtedy stanieje i będzie więcej gier.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja mam PSP i to wystarczy , co do Vita to nie skorzystam .

PS3 jest o wiele lepsze no i oczywiście dużą ilość gier PS Vita nie da rady pociągnąć :) . Mówię o Assassins Creed Revelations , GTA 4 .

Oczywiście że lepiej kupić PS3 bo niby co poratuje cię jak wyjdzie Grand Theft Auto 5 ? No chyba nie Vita xD .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Vita może być na podróż ale poco kupywać vitę za 1000+zł skoro mozna kupic PSP ( duuuuzo wiecej gier ) za poniżej 500 zł :> wiadomo ze grafa lepsza w ps vita i dotykowy ekran ale gdy jesteś w podrozy nie widać rożnicy pomiędzy tymi dwoma konsolami + koszty gier, no narazie ja bym vity nie brał bo do domu to kicha, chociaż fajnie pograć w łóżku :>

RMCF

Opublikowano

Wszyscy którzy piszę :

"Drogi badziew co się zaraz rozleci"

To po prostu zazdroszczą innym że oni takiej nie mają, a naprawdę każdy by ją chciał mieć.

Jest to naprawdę świetna konsola :)

PSP - Premiera 1600 zł !

PS V - 1000 zł

Bitch Please :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...