Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] MPC Champion a grupa użytkownika

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeszcze mi przeszedł pomysł żeby kolorem Championa był jasno niebieski tak samo jak blue membera.

(takie coś jest w przypadku KidModeratora i Postmakera)

Ale to taka przelotna myśl

Nawet nie chodzi o te uprawnienia jakieś wielkie jak gold tylko o "kolorek" jako wyróżnienie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
Moim zdaniem powinni się zdecydować bo raz za konkurs dają to ,a raz to.

Zgadzam się. W dodatku w wielu łatwych konkursach (np wymyślenie nazwy rangi pff) dostaje się gold membera, a w bardziej wymagających, jak np napisanie gry czy coś dostaje się mpc champion czy pare lajków -.-, a champion umywa się do golda pod względem uprawnień. Ja np wygrałem 3 wymagające konkursy w dziale autoit i nadal nie udało się załatwić dla mnie golda (protecto próbował) , bo jak.

Co do kolorku jestem za. Ranga za konkurs tak jak i inne.

Opublikowano

Skoro ma być uczciwie to niech Champion, też ma to wyróżnienie.

Tylko już powoli kolorów brak ;)

Dlatego mam pomysł żeby jego kolor był taki jak B.Membera (jasno niebieski) w sumie banner Championa ma tez niebieski w tle więc no problem.

Kolorów nie braknie ^.^ W sumie to jedyna ranga która nie ma "wyróżnienia" ani żadnego uprawnienia ani nic.

A jako gorsza od gold membera mogła by mieć np większą skrzynke na wiadomości :D jako jakiś "bonus do niej" :D

Opublikowano
Wydaje mi się, że gold jest za wygranie konkursu, który organizuje administracja, a champion za wygranie konkursu w dziale.

Neutral

Hmmm, a golda chyba tez sie wygrywa w dziale.

@Top

Na tak.

Opublikowano

Zawsze można dodać choćby minimalne przywileje, jak np dodatkowe 50-100 limitowych wiadomości w skrzynce.

Kolorków jest jeszcze naprawdę dużo do wykorzystania, np taki: MPC Champion

Kolor wyjebany w kosmos, taki by był najlepszy chyba ^.^

w83od2.jpg

Opublikowano

Kolor wyjebany w kosmos, taki by był najlepszy chyba ^.^

O tak, dodajcie to, teraz na Tak. <3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zasadnicze pytanie, chodzi o przywileje czy o sam kolor ?

Sama idea uwzgędnia kolor ale tak jak wspomniałem można dorzucić jakiś bajer typu skrzynka na wiadomości czy zamykanie swoich tematów (administracja coś wymyśli ;)A kolor od Wrednej Idealny

Jednak pomysł poczatkowy uwzględnia sam kolor

Opublikowano

Mam wrażenie, że chodzi tylko o kolor i jeden z pierwszych postów jest strzałem w 10:

Nie. Lecisz na kolorek ;f

Zapewne dodanie przywilejów nie zaspokoiłoby pragnień... Nie wiedziałem, że posiadanie koloru jest aż tak ważne, widać jest to większy prestiż niż nagroda pod profilem. Jeżeli ma to poprawić Ci humor i dzięki temu będziesz się czuć doceniany to jestem na tak.

Opublikowano

UP@ Tu już raczej nie chodzi o chwalenie się kolorkiem, ale o równouprawnienie.

Skoro wszystkie rangi posiadają odpowiadające im kolory, to dlaczego MPC Champion ma być gorszy?

Jest to wyróżnienie i jeżeli ktoś w jakiś sposób zyskał taką nagrodę, to myślę, że dobrze by było, gdyby do tej nagrody został dorzucony unikalny kolor nicku.

Pewnie, gdyby taką propozycje napisał ktoś bez tej rangi, nie byłoby tego typu komentarzy :)

Opublikowano

Mam wrażenie, że chodzi tylko o kolor i jeden z pierwszych postów jest strzałem w 10:

Zapewne dodanie przywilejów nie zaspokoiłoby pragnień... Nie wiedziałem, że posiadanie koloru jest aż tak ważne, widać jest to większy prestiż niż nagroda pod profilem. Jeżeli ma to poprawić Ci humor i dzięki temu będziesz się czuć doceniany to jestem na tak.

Tak na początku chodziło tylko o kolor (nie pisalem o uprwanieniach) i argument wrednej myśle że ci wszystko wyjaśnił. Pisząc tą propozycje miałem na mysli to że czasem Championa ciężej zdobyć niż Gold Membera przy czym to gold ma wiele uprawnien i unikalny kolor nicku.

Wiadomo że z Championa nie zrobie lepszej rangi niż gold member ale chciałbym żeby było zachowane "równouprawnienie" bo skoro mentor gold member itp itd mają unikalny kolor nicku za coś to czemu nie miałby go mieć Champion?

I mówiąc że lece na kolorek jesteś w błędzie bo sam na tym forum Championa nie mam a inni championi myślą podobnie.

Nie będe ci prawił przykładów bo myśle że troche pojąłeś o co mi chodzi

Zgadzam się. W dodatku w wielu łatwych konkursach (np wymyślenie nazwy rangi pff) dostaje się gold membera, a w bardziej wymagających, jak np napisanie gry czy coś dostaje się mpc champion czy pare lajków -.-, a champion umywa się do golda pod względem uprawnień. Ja np wygrałem 3 wymagające konkursy w dziale autoit i nadal nie udało się załatwić dla mnie golda (protecto próbował) , bo jak.

Co do kolorku jestem za. Ranga za konkurs tak jak i inne.

Ogólnie chodzi mi o zaznaczony kolorem tekst. I zapewne znalazł bym nie jednego championa który myśli podobnie.

@Wredna

Pewnie, gdyby taką propozycje napisał ktoś bez tej rangi, nie byłoby tego typu komentarzy :)

Myśle że nie doczekałbym sie takiego dnia żeby ktoś bez championa o tym napisal ;)

Opublikowano

Potem tęcza w kolorkach i problemy przy powstawaniu nowej rangi. To jest nagroda a nie ranga. Nie.

.

Opublikowano

Potem tęcza w kolorkach i problemy przy powstawaniu nowej rangi. To jest nagroda a nie ranga. Nie.

Nagroda tak samo jak goldmemer/blue member

A kolorów masz w pizdu jeszcze MPC Champion

Ja wiem że ludzie bez championa mogą mieć totalną wyjebke na to ale popatrzcie na to z innej strony bo brak koloru to akurat żaden argument

Opublikowano

Sam autor pisze, że na początku chodziło tylko o kolor, podczas rozwijania się tematu dorzucił do koncepcji jeszcze uprawnienia, w mojej ocenie tylko po to, aby całość nie wyglądała jakby chodziło tylko i wyłącznie o kolorek. Równouprawnienie, macie rację champion nie ma koloru i nie może zamykać swoich tematów, jednak dlaczego ja ciągle mam wrażenie, że chodzi tu bardziej o zazdrość niżeli chęć nadania wszystkim w miarę jednakowego wynagrodzenia ? Może jestem dziwny...

Ahh, już wiem ! Chodzi mi o to, że gdyby zamiast podnosić uprawnienia chamiona, zdjąć uprawnienia gold'a to kolega i całe grono championów nie byłoby zadowolone, źle myślę ?

Jeżeli ma to poprawić Ci humor i dzięki temu będziesz się czuć doceniany to jestem na tak
Opublikowano

Sam autor pisze, że na początku chodziło tylko o kolor, podczas rozwijania się tematu dorzucił do koncepcji jeszcze uprawnienia, w mojej ocenie tylko po to, aby całość nie wyglądała jakby chodziło tylko i wyłącznie o kolorek.

Nie ukrywam tego że na początku pisząc tą propozycje chodziło mi o unikalny kolor nicku.Ktoś napisał że bez sensu robić takie coś jeżeli Champion miałby uprawnienia takie same jak np. Postmaker (czyli żadne) więc zacząłem wymieniać jakieś podstawowe uprawnienia.

Równouprawnienie, macie rację champion nie ma koloru i nie może zamykać swoich tematów, jednak dlaczego ja ciągle mam wrażenie, że chodzi tu bardziej o zazdrość niżeli chęć nadania wszystkim w miarę jednakowego wynagrodzenia ? Może jestem dziwny...

No jesteś dziwny bo nie wiem o co chodzi ci tutaj (2 część cytatu)

Ahh, już wiem ! Chodzi mi o to, że gdyby zamiast podnosić uprawnienia chamiona, zdjąć uprawnienia gold'a to kolega i całe grono championów nie byłoby zadowolone, źle myślę ?

A tutaj zbaczasz z tematu bo mam wyjebane na uprawnienia golda dla mnie on może nawet banowac.

golda uzyłem jako porownanie ze ma unikalny kolor nicku i uprawnienia a czasem łatwiej go zdobyc niz championa dlatego chciałbym to wyróżnienie w postaci unikalnego koloru nicku

Opublikowano

Przedstawiam swój punk widzenia, nie musisz pisać do mnie w agresywny sposób.

Ja mam kupić gogle ? Na narty się nie wybieram. Odpowiadasz za mnie...

Człowieku ja mam wyjebane na uprawnienia golda to jest propozycja dot.Championa
Wiadomo że z Championa nie zrobie lepszej rangi niż gold member ale chciałbym żeby było zachowane "równouprawnienie" bo skoro mentor gold member itp itd mają unikalny kolor nicku za coś to czemu nie miałby go mieć Champion?
Krótko i zwięźle czasem Championa ciężej zdobyć niż golda

Porównujesz championa do golda czy mentora, skoro masz "wyjebane" na ich uprawnienia do po cholerę piszesz o równouprawnieniu !?

Piszę "slangiem" gdyż pół roku spędzam za granicami naszego państwa, czasem mieszają mi się formy. Wybacz.

Najzabawniejsze jest to, że wciąż jestem na tak. Mojego pyskowania koniec, ja mam swoje zdanie o tym temacie, Ty swoje.

Ja Ci odpisuję a Ty edytujesz posta, bez komentarza.

Opublikowano

Szkoda że nie odświeżyłeś strony bo sam napisałem zbyt "agresywnie" i wyedytowałem post przed tym którym ty napisałeś ^^

Chodzi mi o równouprawnienie tego że jak każda nagroda ma unikalny kolor nicku to niech Champion też ma o to mi chodzi ;)

Nie chodzi mi o przywileje goldmembera itp itd. żeby były równe do championa ;)

Zwykła dyskusja loozik ;)

Wyedytowałem posta przed twoim napisaniem lecz strony nie odświeżyłeś

Nie spinaj.

Opublikowano

Nie odświeżam strony gdy piszę...

Miło, że sam to zauważyłeś.

Po prostu rozwaliło mnie to, że piszesz o równouprawnieniu, mając "wyjebane" na przywileje innych grup.

Nie chodzi mi o przywileje goldmembera itp itd. żeby były równe do championa

Troszkę nie rozumiem, nie ważne.

Nie spinam, nie jestem człowiekiem, który denerwuje się z tak błahych powodów.

Koniec mojego spamu w tym temacie.

@down

Nie mogłem się powstrzymać, obniżenie praw golda, czy błagam mentora (większa skrzynka) to też byłoby dążenie do równouprawnienia. Po prostu zamiast podnosić prawa championowi, można by obniżyć w/w.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...