Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest podobna gra do CrossFire?

BartonPro123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestey, nadal jest to samo.. :/ usuwałem plik Xtrap 2 razy i wyskakuje mi nadal ta informacja.. ;( :( a może to service pack? ja mam 3 to moze wtym siedzi problem?

Opublikowano

No ja niestety, nie jestem obczajony w tych sprawach, jak format, czy zainstalowanie innego windowsa na innym, dysku.. ;/

a To że zmieniłem service pack, to nic sie nie stanie? :)

Opublikowano

Mi to dało. Jeśli masz kogoś kto się na tym zna niech Ci pomoże, a jak nie zanieś do serwisu.

Z tym serwisem, to śmieszna sprawa, bo ja jestem taki że cały czas coś kombinuje z komputerem, no wiecie kesperymenty xD to już w serwisie troche śmieją sie zemnie, ale za to mam obniżki, że stało klijent ;D a do tego, to nie tylko mój komputer.. :/

Czyli, to chyba chodzi o IE8, żeby usunąć, ale u mnie raczej sie nie da.. ;/ to lipa, nic raczej nie da sie zrobić.. :(

Ale dzieki wielkie, że próbowałeś pomóć :) :) :) :)

Opublikowano

sciągni mozille i zastąp ją IE8 ustaw jako przeglądarke domyślną usun wszystko co jest związane z CF'em ściągni przez mozille i powinno śmigać

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No szczerze mówiąc, to bardziej mi sie podoba CrossFire, bo grałem w to i w to i sądze że CrossFire ma lepszą grafike i lepsze kategorie gry. : np ghost mode, hero mode, wogóle wydaje mi sie że Cf to niepowtarzalna gra.. która kuźwa u mnie nie chce chodzić!... ;(

Opublikowano

U mnie nie da sie usunąć IE8, tak jak mówiłem, ale może usunąć aktualizacje zabezpieczeń? Bo jak kiedyś je usunąłem i nic nie pomogło,.. ;/ i nie wiem, bo teraz zrobiłem tak że ustawiłem Firefoxa jako domyślną przeglądarke, zresetowałem kompa i nie wiem...

Jak myslicie, usunąc te aktualizacje zabezpieczeń IE8?

post-312094-0-39349500-1330536191_thumb.jpg

Opublikowano

On nie prosił o rozwiązanie problemu z Cf tylko o polecenie podobnej gry. Niektórzy mówią , że Cs jest podobny do CF , mimo to polecam tobie WarRock.

xtiger54.jpg

Opublikowano

Ok dzieki, a nie bedzie żądnych wtedy usterek w windowsie?:P bo jak ocś to system przywróce do wczoraj, tylko że ja ostatnio często przywracam, i czy to nie jest szkodliwe dla systemu windows?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...