Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RastaMC [100 slotów] Ostateczne starcie! [Guild War!]

Stairs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc ? Zawsze kiedy RastaBooS jest adm. na serwie, to w przeciągu niemalże jednego tyg. serwer staje się chujowy ale gra się na nim dalej gdyż innego nie chce się szukać.

Chcecie poznać prawde o Administracji tego serwera ? Może Zaczne od samego BooS'a ?

Jeżeli ktoś potrafi z nim wysiedzieć na jakim kolwiek komunikatorze głosowym więcej niż 1h to gratuluję, mogę się założyć że w przeciągu tych 60min. on już cb wyśmiał, bądź wyzwał albo to co uwielbia najbardziej, zbluzgał twoją rodzinę. Skyner_Pl (gracz serwera) jest najlepszym przykładem że BooS jest ch*jowym adm., czemu ? Kto normalny dał by PERMA na serwie tylko dlatego bo on próbował bronić godności swojej rodziny jak boos go bluzgał ? Prawda, nie ma on nawet 12 lat (Skyner) ale nawet dzieci nie powinno się wyzywać.

To może teraz Dagohil ?

Jest to jedyny w miarę ogarnięty adm. na serwie. Z nim zawsze można pogadać oraz lubi on pomgać graczom (coś jakby alternatywna wersja boosa).

Aggresiv ?

Hm... o nim nic nie mogę napicaś gdyż praktycznie na serwie go nie widuję.

to może teraz czas na Kidmodów ? :)

Appic121

największy przydupas BooS'a, jak nie grają razem w BF (3) to cisną w metina, nie dość że adm. daje mu itemki to jeszcze pozwala bugować serwer (np: skille w mcmmo). Niby taki KidMod a jaki daje przykład graczom ?

Czaruś

Może ma głos jakby był naj*bany ale jest to porządny KM (kidmod) on jako jedyny z KM pilnuje czy gracze przestrzegają kultury i czy nie używają cheatów (np: x-rey).

Achtung

Znudził już się tym serwerem, ale wcześniej był w miare ogarnięty. Może nie dbał o serwer jak czaruś, ale lepsze to niż sam założyciel serwa (boos).

Nagłe resety mapy, znikające eq, resety lvl postaci jak i lvl w mcmmo (mctop) jest tutaj normą, zazwyczaj po "wróceniu" do gry po tym jak byłeś off, masz all wyzerowane. A BooS'owi oczywiście się nie chce tego przywracać itp.

Szczerze odradzam gry tutaj ! Miały być niby dzisiaj jakieś reformy serwera ale puki co, serwer to totalne gówno pod kase !

Takie bodajże jest Moje zdanie.

Pozdrawiam: MeroxliN

Cepie nie mam glosu jak naje... : ( eh pozdro . Potwierdzam jeszcze raz a te 1234... a to nie moje konto ale ja z niego pisalem ; p

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy grałem sobie na RastaMC tak samo jak i siedziałem na TS'ie . Napisalem ze nie chce mi się grac . Dostalem perma nic przeciwko tego nie miałem bo i tak już tam "NIBY" nie gralem . Ale nie mogłem wyszukac podobnego fajnego serwera . Wiec postanowiłem wejśc na ts'a i wyjasnic cala sprawe . Nagle BooS mówi ze nie odbanuje mnie bo go podobno wyzywałem i tak dalej . Do tego dodał ze muszę zaplacic jeszcze 5 zł . Nastepnie powiedziałem ze nie jestem zainteresowany płaceniem 5zł za coś czego nie zrobilem . Pisząc to zrobiłem drobny błąd a ten wybuchł smiechem . Dodał coś jeszcze ale wyszedlem z ts'a . po jakis 4 dniach kolega wszedł na serwer i napisał do appica żeby mnie odbanował ten mnie odbanował odrazu . Dziwnie sie poczułem . Ale przechodzimy do najważniejszej kwestii tego posta . Były godziny szczytu a ludzi bylo 23 z czego to 2/4 były bez gildii lub siedziały na spawnie bez eq .Dowiedziałem sie ze MeroxliN dostał nie słusznego bana . Mero akurat był na chwile na serwerze na swoim multikoncie nie ukryje ze troszke sie wyzywał ale BooS jako admin nie powinienen go wyzywac . Wyzywał go bardzo długo mam ss'y .

A teraz co nieco o administracji :

RastaBooS - Szkoda słów po prostu nie należy mu się ten serwer i tyle

Dagohil - Chyba najbardziej ogarniety admin na tym serwerze . On zalatwia wszystkie sprawy kiedy Rasta nawala w BF3 itp

Teraz Kidmody :

Czarus - Było z nim pare sprzeczek ale myśle że jest najlepszym kidmodem ze wszystkich i na to zasłużył jako jedyny kontrolował serwer .

Appic - Nikt inny jak tylko przydupas Rasty .

reszte admistracji nawet nie znam albo wydzialem ich tylko raz wiec o nich opinii nie wystawie

Minusy serwera

-Wlasciwie to prawie wszystko jest minusem ciągłe resety nikt nie banuje buggerow cheaterow nikt serwera prawie nie pilnuje .

-Administracja

-Niema wlasciwie gdzie walczyc arena PvP jest 200 kratek od spawnu albo wiecej . Nawet nie jest zaznaczona

Plusy serwera

-Hahaha, plusów niema wcale

Pozdrowienia od Zdygany dla wszystkich ludzi z którymi miałem wojny .

Szczególne pozdrowienia dla Meroxlin i Czarus pomimo tych wszystkich kłótni i wojen i tak dobrze sie bawiłem !

NAJWIĘKSZE POZDROWIENIA DLA GILDI MAGNATERIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Dodam jeszcze ze serwer jest zrobiony tylko po to żeby zarobic pieniądze które rasta nie zarobi bo elita serwera właśnie odeszła pozdro ;P

Opublikowano

Serwer został sprzedany niejakiemu Assasinowi czy coś podobnego. Chcialiście to macie. A czasu nie miałem powodów prywatnych.Od dziś południa serwer nosi nazwę AssasynCraft Wiec temat mozna ZAMKNĄĆ. Na TeamSpeaku mnie znajdziecie i na serwerze będę grał jako zwykły szary gracz i chętnie zmierze się z moimi byłymi "podopiecznymi".Dzieki wszystkim którzy według MeroxliN'a ze mną wytrzymali a tobie Czarus nawet nie miałem potrzeby wchodzić na konto i dzieki ...

Opublikowano

po pierwsze spawn jest byle jaki, zrobiony w 15 minut

po drugie działa xray i połowa biega w diaxach...

25685855.jpg

taki wolny necik, a oni chcą mi neostrade wcisnąć...

Opublikowano

Wypowiem się krótko i zwięźle . Wolałem już RastaMC niż ten serwer tego całego Assasyna . To nie jest juz serwer Frakcje tylko role play . A to jest złe Spawn zbyt wielki . Innymi mówiąc wolałbym powrót RastaMC niz serwer tego Assasyna .

Opublikowano

Już chciałem poprawic swoją opinie na temat tego nowego serwera . Ale tu znowu . Dagohil napisal ze wzielem podobno z jakiegos adminshopu diamenty . a tak naprawde z trudem podbijalem gildie . Oczywsicie przyszedł i rozwalił mi cala gildie !!!! serwera nie polecam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...