Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[relase]non Dc Summon

Kacye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up,2xup,etc

Ej kurde, chlopaki, to forum nie warte jest tych kłótni :)) dajcie se spokoj, nie kłocic sie :) lenart nie znizaj sie do poziomu noobow, tak jak i ty roku :)) pozdro>!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Kaśka bym Ci coś powiedział, ale mam trochę szacunku do kobiet :/ A zniżać się do poziomu noobów nie zamierzam, nigdy noobem nie byłem i nie będę :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kacye a czego to forum jest wogle warte??

Irokushou sorry zle napisalem od klasy 4-3 gim mialem niemiecki a poco uczyc sie Czeskiego skoro to jest to samo co polski (prawie). jakims dziwnym trafem tak sie uczylem w szkole jezykow ... dobra mam 16 lat, czasem zachowuje sie jak dziecko, moze i tak pisze ale kazdy z nas ma w sobie dzieciaka jakim kiedys byl... moze i jestem noobem (bo w porownaniu do osob ktore naprawde cos umieja typu Simpson, Wiw3k, Athis, a np o PCG (jesli szukales pc to wiesz kto to ) nie wspomne wiec sam siebei uwazam za nooba a na tym forum wiekszosc mowi ze uwazam sie za pro a tak niejest to jak kurwa mam sie nie wkurwic ... Joooj znowu pewnie ma wakacje... jest to moj 4 czy tam 5 post ktory kompletnie nic nie wnosi do tematu ale on i tak sie tym nie przejmuje ... lol

Kacye mam prosbe bo Ty pewnie bedziesz na tym forum dlugo... wiec gdyby byl jakis nabor na moderatora dzialu to daj znac ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...