Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[relase]non Dc Summon

Kacye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,szukajac na mpc pewnego bota natknęłam sie na non-dc nd trainer dla summona, dziala on na zasadzie , walnie 15 razy w mobka i przestaje, zeby znow walnal trzeba resummonowac :)

Instrukcja creditsy w paczce :)

twojastara

Scan:

a-squared 4.5.0.24 2009.08.26 -

AhnLab-V3 5.0.0.2 2009.08.25 -

AntiVir 7.9.1.3 2009.08.26 -

Antiy-AVL 2.0.3.7 2009.08.24 -

Authentium 5.1.2.4 2009.08.26 -

Avast 4.8.1335.0 2009.08.25 -

AVG 8.5.0.406 2009.08.25 -

BitDefender 7.2 2009.08.26 -

CAT-QuickHeal 10.00 2009.08.25 -

ClamAV 0.94.1 2009.08.26 -

Comodo 2099 2009.08.26 -

DrWeb 5.0.0.12182 2009.08.26 -

eTrust-Vet 31.6.6700 2009.08.25 -

F-Prot 4.4.4.56 2009.08.25 -

F-Secure 8.0.14470.0 2009.08.26 -

Fortinet 3.120.0.0 2009.08.26 -

GData 19 2009.08.26 -

Ikarus T3.1.1.68.0 2009.08.26 -

Jiangmin 11.0.800 2009.08.26 -

K7AntiVirus 7.10.827 2009.08.25 -

Kaspersky 7.0.0.125 2009.08.26 -

McAfee 5720 2009.08.25 -

McAfee+Artemis 5720 2009.08.25 -

McAfee-GW-Edition 6.8.5 2009.08.26 -

Microsoft 1.4903 2009.08.26 -

NOD32 4368 2009.08.26 -

Norman 2009.08.25 -

nProtect 2009.1.8.0 2009.08.25 -

Panda 10.0.2.2 2009.08.26 -

PCTools 4.4.2.0 2009.08.25 -

Prevx 3.0 2009.08.26 -

Rising 21.44.11.00 2009.08.25 -

Sophos 4.44.0 2009.08.26 -

Sunbelt 3.2.1858.2 2009.08.25 Trojan.Win32.Delf.abt

Symantec 1.4.4.12 2009.08.26 -

TheHacker 6.3.4.3.388 2009.08.25 -

TrendMicro 8.950.0.1094 2009.08.26 -

VBA32 3.12.10.10 2009.08.26 -

ViRobot 2009.8.26.1902 2009.08.26 -

VirusBuster 4.6.5.0 2009.08.25 -

LINK DO SCANU:

blah

@Credits:

Cytuj:

Jony99 za zrobienie trainera

Dla mnie za wrzucenie go tutaj :)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

jakie patched, od rana na tym jade i chuja ;x

@athlas

kurwa wolisz 20 topicow dziennie "daj nd summona dam 300k"? ?? wole zleechowac niz miec 20 tematow dziennie

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano
jakie patched, od rana na tym jade i chuja ;x

@athlas

kurwa wolisz 20 topicow dziennie "daj nd summona dam 300k"? ?? wole zleechowac niz miec 20 tematow dziennie

Bolek, jak możesz na tym jechać od rana, skoro od dzisiaj w nocy jest to juz zpatchowane ? KOniec -.^

Opublikowano

Nie słyszałeś że koc summon dem patch ???

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

spoko, nie to nie wstawiajcie sobie sami, kurwa wstawie to jeszcze wam mało.. japierdole forum jest poto zeby relase robic hackow!

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

@kacye ok to wstawiaj jeszcze xentare z dawniejszej wersji ems i będzie git . Ty się chyba nie orientujesz się że koc summon dem jest patched i jak niby możesz na nim jechać ???

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

ano, widzisz , sa sposoby zeby nie byl d/c :) ok spoko nara ! nic tutaj nie bede robila! cya pozdro 4 noobs!

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

w dupie mam to forum stary. Mówię tylko żebyś sam spróbował coś zrobić a nie zleechował, i wyszedł na bohatera newbie o.O

reflink

Opublikowano

@kacye nie bądz taki kozak bo wrzucasz coś co nie należy do ciebie , w opisie masz że nie będziesz wrzucał twoich haków , poprawka raczej cudzych haków .

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

wstawiam cudze a swoich nie dam idioto :) czytaj ze zrozumieniem plax:<

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

Idioto to mów do kolegów, swoich nie dasz bo ich naprawdę nie masz, tylko leechujesz z jednego forum na drugie, czytaj ze zrozumieniem plax :<

reflink

Opublikowano

dobra koniec bo widac same dzieci tutaj, przenosze sie na w8baby.com cya ! yooj daj mi te 20% plawx:D

SPAMZORRR!@

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano
dobra koniec bo widac same dzieci tutaj, przenosze sie na w8baby.com cya ! yooj daj mi te 20% plawx:D

SPAMZORRR!@

Dorosłe się odezwało. O_o

Nie umiesz nic oprócz leechowania. Twoje bypass'y i hacki? Pffff... Nie rozśmieszaj nas chociaż. Pokaż mi screena na którym widać jakiegoś twojego hack'a/bypass'a.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up zgadzam się nigdy nie widziałem że byś wstawił twojego bypassa

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Kurwa, to jest ONA, ona jest dziewczyną :/ A co do swojego bypassa, może ma jakiś którego jeszcze nikt nie ma? Ja też mam parę hacków o których mało kto wie, czyli one są tak jakby "moje" ale wstawiać ich tu nie będę :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Może to pewien rodzaj prowokacji, żeby zmusić ją do wstawienia swojego bypassa ;p chociaż nie dziwie jej się, że wyszła z tego forum skoro wszystko co robiła było złe i wszyscy na ją najeżdrzali... teraz to pewnie nawet nie będzie miał kto zleechować pliki...

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

Po co ma leeczować jak samemu można wejść na MPCForum.com i tam znaleźć hacki. A te forum właśnie takie jest, wiele noobów którym nic nie pasuje, nie dość że ktoś to leechuje to jeszcze na niego najeżdżają, a sami znaleźć by nie umieli :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

skoro samemu mozna wejsc na mpc.com to czemu jest tyle prosb o hacki ??, niekazdy zna jaki kolwiek inny jezyk niz polski ... wiec dala, masz problem to se zgol ....

Opublikowano
skoro samemu mozna wejsc na mpc.com to czemu jest tyle prosb o hacki ??, niekazdy zna jaki kolwiek inny jezyk niz polski ... wiec dala, masz problem to se zgol ....

To po chuj grać w grę po Angielsku jeżeli nie zna się takiego języka(po twoich błędach widać że nawet ojczystego języka nie znasz za dobrze)?! Żyjemy w na tyle rozwiniętym kraju, że większość ludzi ma już angielski w szkole i znają chociaż podstawy, a wejście na stronę, przeglądnąć parę tematów, obejrzeć parę screenów trainerów i kliknąć przycisku z Downloadem nie wymaga dużej znajomości języka, ani jakiegokolwiek wysiłku :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

hmmm ja w podstawowce klasach 1-3 mialem angieslki (mieszkalem w opolskim) potem po przeprowadzce do lubuskiego mialem tylko angielski az do technikum wiec nie pierdol mi ze wiekszosc ludzi ma angielski w szkole... to logiczne ze wojewodztwa sasiadujace z innymi panstwami maja w podstawie programowej wlasnie jezyk tego panstwa z ktorym sasiaduja ... a nasz kraj nie jest rozwiniety tylko w chuj opuzniony ...

Opublikowano
hmmm ja w podstawowce klasach 1-3 mialem angieslki (mieszkalem w opolskim) potem po przeprowadzce do lubuskiego mialem tylko angielski az do technikum wiec nie pierdol mi ze wiekszosc ludzi ma angielski w szkole... to logiczne ze wojewodztwa sasiadujace z innymi panstwami maja w podstawie programowej wlasnie jezyk tego panstwa z ktorym sasiaduja ... a nasz kraj nie jest rozwiniety tylko w chuj opuzniony ...

Coś Ci nie wyszło, jak ja zrozumiałem to od 1 klasy podstawówki, aż do technikum miałeś angielski, więc stfu. A gdzie Opolskie do Anglii...? Z tego co wiem Opolskie leży przy granicy czeskiej, więc w podstawówce powinieneś mieć Czeski...

Nie to nie jest logiczne, to nie działa na zasadzie, że dane województwo leży przy jakiejś granicy, więc język sąsiadów musisz mieć w szkole, teraz jedyny obowiązkowy język obcy którego musisz się uczyć od 1 klasy podstawówki to Angielski(wcześniej był Rosyjski i Niemiecki, wszyscy Ci którzy urodzili się po roku 1993 już ich nie mogą mieć jako języki główne, mogą je mieć tylko jako język dodatkowy), więc nie opowiadaj mi że nie wszyscy mają angielski w szkole, bo mają :/

Po tym wywnioskowałem, że to ty jesteś troszeczkę opóźniony. Opóźnionym państwem może być Afryka, gdzie 60% mieszkańców nie umie pisać i czytać, w porównaniu z tym Polska jest bardzo rozwinięta.

To że masz 16 lat, nie oznacza że możesz się tak wymądrzać, też mam 16 lat i jak z tobą rozmawiam, to tak jak bym rozmawiał z dzieckiem, które mało wie, a dużo mówi. Trochę się dokształć, wtedy będziemy mogli porozmawiać jak równy z równym :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...