Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafterzy.pl - firma krzak ?

Pinkusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak... Gadałem z tym gościem na gg wydaje się miły, otrzymałem server 20 slotowy za free, co do Strony i servów off, maszyny musiałby mu paść

Opublikowano

Właśnie przed kilkoma godzinami dostałem sponsorowany dedyk 50 slotowy całkowicie za darmo :)

Lagów niema a panel jest spoko :)

Naprawdę gorąco polecam ^,^

Perzot razem dostaliśmy ;) (ja załatwiłem)

Posiadamy sponsorowany server od crafterzy.pl :) 40 ludzi 0 lagów :)

To tak... Gadałem z tym gościem na gg wydaje się miły, otrzymałem server 20 slotowy za free, co do Strony i servów off, maszyny musiałby mu paść

100% za free na zawsze ?

card.png

Opublikowano

Mają zwykła awarie, sponsoring serverów na dobrych warunkach, po prostu idealny hosting.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Profesjonalne?

Jeśli zarabia na tym musi to zgłosić do Urzędu Skarbowego. Obecnie ta firma/osoba prowadzi nielegalną działalność, gdyż zarabia i nie odprowadza podatków.

ZUS = Zarobki...

W praktyce firma nie kosztuje albo jej rozwój, ale gdy firma przynosi straty to dopiero kosztuje... Ma się piąteczkę na lekcjach Przedsiębiorczości ^^

Zus to nie zarobki, a podatek który trzeba płacić za każdego pracownika, łącznie z właścicielem

Nie wiem czy dokładnie dobrze mówię, i czy o to co myślę chodziło Ci pisząc "ZUS = Zarobki..."

Ale crafterzy aktualnie działają nie legalnie

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Domena nie dział♥a, GG niedostępne, dane FTP zmienione...

Albo awaria albo poszli z torbami :)

Chyba koniec :P

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

juz chcialem kupowac u nich serwa, bo tanio. Dobrze, ze padla szybko, bo wiecej osob, by oszukali. Strona nadal nie dziala, gg tez niedostepny. Proponuje zarchiwizowac temat, nie ma o czym rozmawiac. Zrobili nas w ch***.

DBSTP

Opublikowano

Ostrzegałem. Nawiązałem kontakt z jednym z oszukanych. Zapłacił za serwer i do dzisiaj czeka na hasła i dostęp. Sprawą poszła na policję bo to już prawie miesiąc.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ta padła, serwer jest off i reszta. Do zamknięcia ;].

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Napisałem do tego gościa czy jest możliwość sponsoringu. Odpisał że tak i spytał się czy gotowy serwer. Ja napisałem że już prawie tak. Dostałem bloka :)

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Zmieniam zdanie.

Gosciu oszukał kolege zaoferował sponsoring a potem po 1 dniu serwer przestał chodzić.

Chuj i tyle. -.-

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...