Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafterzy.pl - firma krzak ?

Pinkusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie o Crafterzy.pl . Cennik wygląda zachęcająco i napewno kusi swoją atrakcyjnością na tle konkurencji... ale jest pewien haczyk. Hosting ten nie jest zarejestrowaną działalnością i nie ma konkretnego dowodu na to że nie zostaniemy oszukani albo serwer zostanie wyłączony po tygodniu.

Byłbym wdzięczny za szczerze opinie o tym hostingu!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Spoko panel, właściciel rozdał kilkanaście serwerów za darmo by

pokazać że warto. Ogólnie zastrzeżeń nie mam

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Właśnie przed kilkoma godzinami dostałem sponsorowany dedyk 50 slotowy całkowicie za darmo :)

Lagów niema a panel jest spoko :)

Naprawdę gorąco polecam ^,^

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

Rownież dostalem serwer. 40slotowy dalem sporo pluginow 30 osob i bez laga. Polecam :D

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Pan z "firmy" próbował mnie przekupić - oferował mi 40slotowca za napisanie dobrej opinii. Ten krzak zniknie z sieci po miesiącu. Nie kupujcie.

Opublikowano

> Ocenianie jakości na pustej maszynie.

+ Mogę dopisać że właścicielem jest oszust który wyłudzał pieniądze w internecie za sprzedaż m.in. serwerów dedykowanych oraz serwerów gier a co do rzekomego sponsoringu serwery były zabierane po jakimś czasie a wszystkie dane kont pozmieniane itp...

Także życzę miłego sponsoringu ale później proszę Was nie skarżcie się że serwery zostały skradzione itd... Ostrzegałem.

+ Tanie zagrywki m.in. oferty sponsoringu za dobre opinie co widać wyżej...

Opublikowano

Bardzo dobry serwer.

Administrator jest bardzo miły i ułożony.

100% polecam.

@Edit Mnie ten pan

@Down nie znasz się nie pisz -.-

Ja u niego żadnego serwera nie mam.

Ale kolega powiedział że ułożony, a sam z nim na gg pisałem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo dobry serwer.

Administrator jest bardzo miły i ułożony.

100% polecam.

@Edit Mnie ten pan

Kolejny który się nabrał i dostał serwer za dobrą opinię?

Gratulacje za takie zagrywki Crafterzy...

Opublikowano

Jak na razie polecam, nie mam zastrzeżeń ;d. Ogółem jeżeli będzie coś nie tak to zaraz poinformuje ;d.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Największym plusem hostingu jest chyba podchodzący rozważnie do tego właściciel, rozmawiałam z nim na GG i myślę, że Jego hosting wypali.

Opublikowano

Ja kolesia znam... Wiele osób do mnie się zgłaszało, że zostali przez niego oszukani... Byłem u niego adminem kiedy chciał zrobić sieć serwerów.

Po 2: To nie firma, ale osoba prywatna, nie odprowadza podatków, czyli prędzej czy później zostanie serwis zamknięty...

@EDIT

Widzę, że już chyba skarbówka się do niego dobrała :D

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Otlet, mało która firma hostingowa zaczynała od wykupienia działalności gospodarczej, bo prowadzenie tego sporo kosztuje.

Opublikowano

Tak, tylko że on już robi takie "sieci" od ponad roku... Gdy mu powiedziałem, że lepiej kupić licencje na IP.Board to tylko spytał o numer konta... On jest ogólnie oszustem, chciał ode mnie wyłudzić pieniądze, że niby słabo trzyma. Nie pomogłem mu po dniu mnie wywalił z administracji i kupił nową maszynę...

Kto chce, niech u niego kupuje, ale to oszust

@UP

Jeśli chce na tym zarabiać to musi działalność zgłosic. Nie ważne ile to kosztuje (sama firma nie kosztuje -.-, tak samo jej prowadzenie... Jedynie koszty maszyny itp.)

Opublikowano

@up Tak jakby firma kosztuje bo ZUS, chyba że się mylę :P

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Profesjonalne?

Jeśli zarabia na tym musi to zgłosić do Urzędu Skarbowego. Obecnie ta firma/osoba prowadzi nielegalną działalność, gdyż zarabia i nie odprowadza podatków.

ZUS = Zarobki...

W praktyce firma nie kosztuje albo jej rozwój, ale gdy firma przynosi straty to dopiero kosztuje... Ma się piąteczkę na lekcjach Przedsiębiorczości ^^

Opublikowano

To już któryś jego hosting z rzędu, jak ktoś lubi stracić kasę/pliki serwera to brać póki wolne miejsce na dedyku.

Kontakt przez GG to pełen "profesjonalizm"

Opublikowano

Jak widać utwierdzasz mnie w prawdzie. Spróbować zawsze warto ^^ Do początkowej nauki obsługi (i to bardzo nędznej nauki) przydatne, albo do chwilowego pogrania z przyjaciółmi...

Ogólnie nie polecam i będę walczyć z takiego typu "hostingiem", który polega tylko na oszukiwaniu ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...