Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Dobra informacja

Karwasghost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Bany są także za nic. (;. Takowe pomyłki Administratorów na które nie ma rady.

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Człowieku.

Nie dostaniesz bana za nic.

Ja nic nie używałem i bana niemam.

Wystarczy byle jaki program.

Podobnież możesz dostać bana jak grasz i siedziesz na fejsie.

Bo fejs to intruz dla wr xD

OkeanoS

Opublikowano

Często Admini błednie banują uczciwych graczy nie wiadomo dlaczego . Ja z kolei też nie gramłem na hackach i bana nie dostałem .

Ale ja z kolei nie spotkałem się żeby Admin pisał coś takiego , lecz często spotykam się w grze z nimi . :P

Opublikowano

tylko ja se normalnie gralem ktos tam mowil ze dostane bana za (hacki nie mialem!)i dostalem za nic! <_<

Tak tak sobie tłumacz, jesteś aż tak głupi dzieciaku czy tylko takiego udajesz? Za nic bana dostałeś a u ciebie w profilu jest:

Hobby: WarRock i Hacki

nie wiem po co sam siebie oszukujesz...

Opublikowano

Tak tak sobie tłumacz, jesteś aż tak głupi dzieciaku czy tylko takiego udajesz? Za nic bana dostałeś a u ciebie w profilu jest:

dziecko jest z ciebie, można robić hacki ROBIĆ i na nich nie grać, piszesz TYLKO skrypty, testuje ktoś inny...-.-

tempe dzieci...omfg...

graphic.png

Opublikowano

Nie ma to jak nie oficjalna informacja na czacie. Jak oni nie spełniają wiadomości, które piszą na głównym forum to co dopiero na czacie -_-. Moim zdaniem napisali tak aby przestraszyć ludzi... A co do informacji to trochę bez sensu.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

tak jasne dzieciaku-.- ja na hackach nie gram!.... nie wiesz to sie nie odzywaj....

Opublikowano

Tak zgadzam sie , bana dostać można nawet gdy podczas gry , mamy włączone gg , czy siedzimy na fejsie lub nawet innych stronach typu mpcforum :) . Radzę także uważać na jedna a także bardzo ważna rzecz , a mianowicie

Na aktualizację automatyczne i inne tego typu , także przez to można dostać bana ,

Używajcie anty wirusa i czyście kompa cleanerem :)

Opublikowano

Kazdy kto uzywal hackow zostal stracony (zablokowany) chyba :D

Nie piszcie mi, ze nie znam angielskiego itp...

Może i znasz ale pomyliłeś kontekst, a to bardzo ważne w życiu. Nie chcę Cię pouczać ani nic ale w tłumaczeniu powiino być:

"Pewnego dnia, każdy kto hackował będzie skończony (w tłumaczenie "będzie już po nim")".

Niby taki mały błąd a ile zmienia jego poprawność.

@Topic: Ja myślę że odbanują większość jak nie wszystkich graczy bo ostatnio grałem bez hacków na czystym koncie i na nowym kompie ze zmienionym IP i banned ale później paczę a tam odblokowane i prema i dinary i taki nieogarnięty WTF o co chodzi?

PS: Wie ktoś może na ile premy rozdawali bo ja wbiłem kiedy mi zostało już 6 dni.

Opublikowano

Ja nie wiem o czym wy pierdolicie. Gram tyle w ta gre, nigdy nie hakowalem i nigdy bana nie dostalem... Aha i za gg nie ma bana, jebnijcie sie w łeb, bo za bardzo przesadzacie. Może inne programiki tak, ale gg czy przegladarka nie..

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...