Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Battlefield 3 Esp Hack, Radar Hack

mymonpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze ktos wsadzic tego hacka na forum? a jezeli nie to linka na pw. Pozdrawiam.

Jakiego ? Cheat, o którym mowa jest w pierwszym poście.

Opublikowano

UP@

Tak robię... I celuje we wszystkie strony oprócz przeciwników...

Przytrzymaj prawy przycisk myszy i dopiero Numpad. Link do basic na pw.

Opublikowano

chłopaki po wlączeniu tego aimbota wywala grę po ok 30 sek.a u was?i nie mowię tu o punkbaster tylko ze gra przestaje działać i windows zamknie program.

Opublikowano

Siemnko jestem zielony w sprawie bf3 i tego haxa (1 post) . Moje pytanko brzmi : czy działa on na x64 win 7 i czy nie ma problemów z lagami itp...

z góry dzięki ;]

Opublikowano

UP@

na x64 i win7 działa, lagi nie są zależne od cheatów... Tylko możesz mieć crashe co jakiś czas czyli "Program bf3.exe przestał działać".

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Siemanko po raz 2, wyżej miałem pytanko czy sie laguje ten hax, czy cos. Mój drugi problem polegna na tym ze gdy wlączam "haxa" to wyskakuje błąd " [nazwa pliku].exe jest nie poprawna aplikacja sytemu win32, i po chwili plik dosłownie znika ; /

Opublikowano

Tak jeszcze dodam kusi żeby go ściągnąć i pograć ale jest wada nie wiadomo z kat wiedzieć kiedy będzie wykrywalny bo grasz grasz a tu nagle bum i po koncie ;p

Opublikowano

Tak jeszcze dodam kusi żeby go ściągnąć i pograć ale jest wada nie wiadomo z kat wiedzieć kiedy będzie wykrywalny bo grasz grasz a tu nagle bum i po koncie ;p

To graj na serwerach bez PB i przestań płakać.

SKĄD !

//zapoznaj się z regulaminem globalnym MPCforum- rozdz. II pkt. 5 ;) Ciebie też to dotyczy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Może ktoś odświeżyć link bo tamten przestał działać :/

Użytkownik nie jest aktywny od 2 tygodni. W temacie nikt nie pisał od marca. Wątpię aby ktoś miał jeszcze tego cheata i czy on w ogóle jeszcze jakoś prawnie działa.

Opublikowano

Użytkownik nie jest aktywny od 2 tygodni. W temacie nikt nie pisał od marca. Wątpię aby ktoś miał jeszcze tego cheata i czy on w ogóle jeszcze jakoś prawnie działa.

A orientujesz sie może czy jest jakaś nowsza wersja tego cheata ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...