Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Battlefield 3 Esp Hack, Radar Hack

mymonpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś przedstawie wam cudo wykonane przez pewnego człowieka :)

Hack ten jest niewykrywalny o dobrych 2 tygodni.

Program ten może zostać wykryty jako wirus ale spokojnie, to nie jest wirus tylko hack do gry i dlatego jest wykrywany jako wirus.

Zalety:

-Pasek z nickiem

-Pasek życia

-Pozycja wroga (leży,kuca...)

Hack ten nie zawiera aimbota !

Skan:

https://www.virustot...sis/1329933438/

Link:

xxx

2 link

http://speedy.sh/JUF...ext-1-2-BETA.7z

Nie dodaje w code ponieważ wyskakuje mi błąd :Wysyłanie zakonczone niepowodzeniem!

Jest hack typu External, poprzednie wersje typu .dll były wykrywane po 2 dniach ale ten jest niewykrywalny.

Z kąd wiem, że jest niewykrywalny ? Wiem, ponieważ codziennie zanim odpale sprawdzam komentarze na stronie twórcy czy jest wykrywalny czy nie.

Screen:

http://imageshack.us/f/812/sixz3j.png/

PS. Jest to nowa wersja! w poscie R3public jest stara wersja.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Po wstawieniu hacka, tutoriala, informacji czy newsa- musi być podane źródło.

2. 21 !? Nie radzę pobierać, na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Nie pobierajcie ,bo będzie po waszych kompach .Nie wiadomo co za gówno tam siedzi .Co to za gra ? Bo mi wygląda ,albo na bad company 2 ,moh 2010 albo cod :) Takie klimaty...bf3 to to raczej nie jest:D

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Sam używam tego hacka i nic się z moim komputerem nie dzieje.

Wszystkie konta działają, maile nie zmienione...

Mam tutaj post w którym twórca wydał ten hack :

xxx

Opublikowano

Po włączeniu programu na laptopie gdzie nie mam nic poza winampem i zdjęciami [ bo do tego służy] laptop złapał zwiechy, nie mogłem go skasować, dopiero po restarcie kompa. Ale otworzył się program.

Opublikowano

To nie oszust bo na tym forum co tam podali jest ten sam cheat i jakoś im działa ;)

A skąd pobierałeś ? U nich czy u nas .Bo skany się nie zgadają .

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

musi być...albo w windows task menager (ja mam ang. wersje win 7) kliknij prawym na battlefield'a 3 - przejdź do procesu-i będziesz miał nazwę

Opublikowano

Pobierałem u nich.

Możliwe, że w nowej wersji więcej wykrywa, ponieważ tamten skan był do 1 wersji.

To ładnie nas robisz, ciężko było zrobić skan prawdziwego pliku a nie innego dajesz?:D Ale mniejsza o to.

A jak to odpalić? Ten z uc bo ja musze wybrać tam jakiś proces a nie wiem jaki bo nie ma BF3

Odpal program jako administrator i na samej górze będziesz miał BF3.exe

Opublikowano

To ładnie nas robisz, ciężko było zrobić skan prawdziwego pliku a nie innego dajesz? :D Ale mniejsza o to.

Odpal program jako administrator i na samej górze będziesz miał BF3.exe

Chodzi mi o to, że na tamtej stronie był skan ze starej wersji, ponieważ on dodaje tylko nowe wersje hacka a to, że to nie wirus to już udowodnił.

Opublikowano

@up jest nafaszerowany plikami jakimiś, dokładnie nie interesuje mnie to czy starce konto czy nie bo mam ich kilka do testowania czitów, ale sam fakt :D A co do czita, to po mniej więcej 40-50 minutach pracy zawiesza się i nie można chodzić postacią, ani zrobić samobójstwa, ciągle strzela (nie zabierając AMMO) po wyłączeniu gry trzeba ją naprawiać dopiero się włączy BF3 ;) Pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...