Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predkosc Summona

zlom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witma wczesniej pisalem jak zrobic aby summon atakowal cala mape itm udalo mi sie to zrobic ale nie moge zwiekszyc predkosci tego ataku koles przed chwila jak gralem atakowal tak szybko ze na 1 sek walil z 1k hita po 100 kazdy hit wiec tu moje pytanie jak to ustawic w ha repacker??

Opublikowano

sciagnij sobie xalubi's trainer. Jest gdzies na forum. Masz w nim jeszcze wiecej opcji typu god mode itp... nd summon ma tylko jedna wade.. jesi przekroczy jakas ilosc trafien to dostajesz disconnect (chyba 30 wiec po 5-6 sec d/c) lekarstwem na to jest resummon swojego sprite, jesli bedziesz w miare szybko resummonowal to cie nie d/cnie

@EDIT

link do Xalubi's Trainera

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=52326

~.^

Opublikowano

kurwa przeczytales regulamin?? bo widze ze nie... ale globalny i lokalny plawks

Opublikowano

nie moge wlasnie tamtego bota wlaczyc ten caly bypass nie dziala znaczy sie wlanczam go i nic jak chce wlaczyc gre i bota potem to wyskakuje mi hack scield i all sie wylancza dlatego szukam innego sposobu na tego summona

Opublikowano

Bo bypassa trzeba zaladowac i zamknac winjecta.

@Edit

Ściągnij FD Trainer i SuperTrainer.

Na tych dwóch trainerach można ładnie i długo hackować bez D/C oczywiście używając WZ ND bo przy Max mi wywala.

graffiti.png
Opublikowano

1.Odpalasz Winject'a

2.Ładujesz Bypassa

3.Włączasz Maple (Nie klikasz PLAY)

4.W Winject'cie ładujesz MapleStory.exe

5.Klikasz Inject

6.Zamykasz Winject'a

7.Klikasz PLAY

8.Logujesz się

9.Włączasz Trainery

10.Użyj opcje szukaj, ewentualnie włącz mózg

graffiti.png
Opublikowano

Robisz tak:

Włączasz Maple, nie klikasz Play, włczasz bypass'a, oraz trainer'a, w bypassie w pierwszym okienku ładujesz MapleStory, pod spodem ładujesz bypass. coś tam xD Dajesz takie coś na I na dole po lewej, a potem exit. przechodzisz do trainera, ustawiasz swoje rzeczy tzn no delay summon, po czym klikasz w MapleStory Play.

Tyle.

Opublikowano

to trzeba bylo odrazu powiedzeiec ze trezeba miec tego Winject'a ja jestem 1 dzien na forum i 1 raz ma mdo czynienia z hackami do ms

Opublikowano

no sciagnelem ten program zrobilem tak jak powiedziales zalogowalem sie i gdy wybieralem juz chara gra sie wylaczyla na dobre i musialem resetnac kompa i tyle nie ma poprostu sposobu zeby zrobic tego summona przez harepacker??

Opublikowano
no sciagnelem ten program zrobilem tak jak powiedziales zalogowalem sie i gdy wybieralem juz chara gra sie wylaczyla na dobre i musialem resetnac kompa i tyle nie ma poprostu sposobu zeby zrobic tego summona przez harepacker??

2 raz to sam odpala sie hack shield itak pomimo ze naciskam inject i pisze ze jest ok nadal z gry mnie wywala

Opublikowano

oczywiscie ze wylaczylem moge wejsc w gre zalogowac sie nawet chodzic charem ale jak tylko nacisne alt+tal all sie wylancza i wyskakuje komunikat z hack shieldu

Opublikowano

kolejny durny temat od tego jest to:

Odpowiedzi Na Nurtujące Was Pytania. Rozwiązanie Waszych Problemów Tutaj!

16. Zabrania się pisania pytań/próśb w osobnych tematach poza 'http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=45113', wszystkie takie tematy będą 'nagradzane' warnem 2go stopnia (40%).

i ja pytam gdzie jest mod do uja?

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Opublikowano

@ up

w domu a gdzie ma byc ....;/;/

@zlom

to zaznaczaj hacki jak pokaze ci sie okno z przyciskiem play

dubble post ... odstep 20 min wiec to nie moze byc jakis blad/lagg itp...

ale moderacja i tak sobie z tego nic nie zrobi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...