Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Skąd gracze mają głowę dyni?

SeXyPlAyBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modyfikacje textur są obecnie zabronione. Nie można już robić modów graficznych bo G1 to wykrywa. Tak samo jak każdą inną ingerencję w pliki.

Poza tym textury widzi tylko użytkowniki, który je zmienił.

Mógłbyś dodać screena cokolwiek, żebyśmy zobaczyli jak to wygląda?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Mozna to kupić gdzieś to widziałem...tylko nie pamietam gdzie ja widziałem zielonego medyka..itp sporo tego wiec mozna było to kupic lub nadal można;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@noopr0

Nigdzie tego kupic nie mozna i nie bylo mozna.Medyka mozna bylo kupic tylko w stroju zielonym/pomaranczowym.

@M@łpa

G1 zablokowalo wszytkie a raczej prawie wszystkie mod. gry.(Jedyne co mozna edytowac to mapki ale nie bede tego wstawial na forum bo zaraz nie bedzie mozna ...Cos podobnego jak w moim modzie co kiedys zrobilem mod maps byku121 czy jakos tak,podpowiem tylko ,ze crc nie jest problemem :D)

@top

Zostala mu od hallowen na 100%.Nie ma innej mozliwosci.

Tak samo z rogami renifera lub innymi pierdołami.

Temat raczej do zamkniecia bo zaraz bedzie spam...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Tak o to, że widziałeś KILKU z tymi rzeczami to z pewne klan, bo wątpię żeby był taki zbieg okoliczności. Po prostu gdy był Halloween to nabijali sobie dużo i teraz mają.

A jeśli to nie to to może są jakieś nowe modyfikacje, których nikt jeszcze nie opublikował, może...

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego, mam na jednym z kont dynie na jeszcze jakieś 3-4miesiące ale zapomniałem passów. ^^

Gdy był event "halołin" można było kupić dynie na bodajże 7dni za jedyne 200dianrów. Także jak sam się domyślasz mogli sobie ją kupić na troszeczkę więcej dni. :)

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Ludzie nic nie jest doskonałe , raz gdy kupiłem 400g1 i uaktywnilem kod esn , to na kącie miałem jakieś 2k g1

A ostatnio na postaci z 7lvl ku mojemu zdziwieniu z 200 dinarow zrobiło sie 300k , dziwne i wątpliwe jednakże pocóż miał bym was oszukiwać

Opublikowano

@miałeś bana i odbanowali dali premke i dinary, tyle że premka się skończyła a z g1 to zwykła fantazja

@top

tez ostatni widziełem takich graczy na bluestorm, pewnie znów jakieś skrypty wchodzą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...