Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dami777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ! Szukam ludzi którzy grali, grają czy może zechcieliby zagrać na EliteSro3. Serwer ostatnio trochę zapomniany przez zamieszanie mnóstwem nowych privów, jednak cały czas stabilny, i wielu samotnie gra szukając gildii, tak więc myślę, że istnieje szansa na stworzenie polskiej gildii, również z uwagą na fakt, że nadchodzący update znów może ściągnąć sporo graczy. Pisze się ktoś? Oczywiście jeśli ktoś chciałby zacząć oferujemy pomoc. Pozdrawiam

Gildia Existence ma już 5lvl. Jest już z nami kilkunastu aktywnych graczy. Zapraszam

PM w grze Royalex, Bonus

Opublikowano

Powiem Ci tam :D mialem gildie na e3 ale ten serwer e3 upadł na dni cala unia moja przeniosla sie na e1 chodź tam mozna powiedzieć że "żadzilismy" serwerem to duzo zaczelo byc kradziezy hakow ze strony turkow bo nie mogli nas podbic. Jeśli cos to zapraszam na serwer e1 tam juz dosyc nasza gildia rozkwita pare 100 juz jest duzo 90+ harow... Jesli macie ochote to pisze do PudziaN Rogal_PL _Caprio_

Opublikowano

Nadchodzący update? Co masz na myśli? Ja chętnie wróciłbym na elite sro, mam tam wizza 91lv:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

No właśnie 110 cap poniekąd się zbliża. Gildia już powstała jak na razie 3 lvl paru graczy jest. PM w grze Royalex, Bonus

Opublikowano

Ja gram z kumplem i piszemy sie na to : >

MesT (blader str) aktualnie 62 lvl oraz DrX (bow str) aktualnie 63 lvl.

Opublikowano

Spróbuj inne media.pk2 np takie tylko pod trójkę lub sprawdź jeszcze ewentualnie koligację sro_client w procesach czy jest ok. Jakby co to kiedyś jeszcze istniał pewien loader nie wiem czy jeszcze działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...