Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się shackować konto na livestream?

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się jakoś shackować? Jeśli masz napisać coś typu "JESTEŚ NOOBEM" itp. to wiedz, że jest to forum do cheatów, i wypierdzielaj ;).

Opublikowano

wiedz, że jest to forum do cheatów, i wypierdzielaj ;).

Cheat a hackowanie to 2 różne rzeczy.

Mają dobre zabezpieczenia chyba nie ma żadnej dziury.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

nawet jak ktos potrafi to i tak ci nie powie, lol. to tak jak bym się zapytał kogoś obcego czy da mi sie przejechać bugatti veyron

Opublikowano

Myślę , że raczej nie , a nawet jeżeli byłaby taka możliwość , to by było to zdecydowanie trudne ;D

Co do : "JESTEŚ NOOBEM" to ma głębszy sens niż zwykłe typowe wyzwisko , bo noob wzięło się od słowa noobi , newbie i oznacza nic innego jak początkujący , z czego to widzę twoje konto zostało zarejestrowane : 15 paź 2011 , więc praktycznie dla mnie , możesz być tym początkującym kolegą z forum ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Co do : "JESTEŚ NOOBEM" to ma głębszy sens niż zwykłe typowe wyzwisko , bo noob wzięło się od słowa noobi , newbie i oznacza nic innego jak początkujący , z czego to widzę twoje konto zostało zarejestrowane : 15 paź 2011 , więc praktycznie dla mnie , możesz być tym początkującym kolegą z forum ;)

ktos tu chciał zaszpanowac wiedzą ale nie wyszło ;c

noob to idiota, osoba ktora nie umie grac i tylko przeszkadza a newb to co innego, to poprostu początkujący gracz.

Opublikowano

ktos tu chciał zaszpanowac wiedzą ale nie wyszło ;c

noob to idiota, osoba ktora nie umie grac i tylko przeszkadza a newb to co innego, to poprostu początkujący gracz.

Sprawdź słownik (noobi) i w tedy neguj ;) ...

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...