Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiboxMT2[DEDYK][PL]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będe miał czas rzuce i clienta i nakładne na 100 razy lepszy hosting. Przewiduje że wrzuce to jutro rano ;d.

Opublikowano

to podaj gg wyslesz mi nakladke omg na huj czekalem caly dzien na server i dupa z tego wyszlo

sygn2.png

Opublikowano

Szanowni panowie i panie zacznijmy od tego że nie jestem członkiem teamu i nie muszę się zobowiązywać do wstawiania łatek i clientów. Robię to z dobrej woli dla was.

Dlatego proszę nie mieć do mnie pretensji o Limity na hostingu.

Opublikowano

Nakładka na speedyshare, brak skanu bo to w końcu od teamu jak są jakieś wirusy to ich odpowiedzialność ; ) :

http://www.speedyshare.com/file/fBWhP/Nakladka-02.rar

Wrzucacie do folderu pack w cliencie i podmieniacie ^^

Opublikowano

odradzam całkowicie wchodze na TS a a tu Team sie nudzi

You were banned for 100 days from the server by "LayoS"

Nawet nie zdążyłem nic powiedzieć

fffffffa.png

Opublikowano

Musze tu napisac kilka gorzkich slow na temat organizacji.

Kim trzeba byc aby wrzucac klienta gry na hosting na ktorym maksymalna predkosc zassysania wynosi 36 kb/s? Nie ma innych hostingow? Hotfile? Speedyshare?

Wrzucacie na jakis syf klienta nawet nie sprawdziliscie z jaka predkoscia zassysa.

Panowie totalna amatorszczyzna z waszej strony przypuszczam ze serwer bedzie podobnie wygladal pod wzgledem organizacji.

Pozostaje mi wspolczuc bo nie powiem ciekawosc sprawdzenia waszego serwera byla ale szybko minelo jak bezpowrotne uczucie.

Nie wnikam w to po ile macie lat ale Panowie tak sie nie robi.

Nie napisze ze nie polecam bo niestety nie mialem okazji nawet sprawdzic waszego serwera ale wasza organizacja pozostawia wiele do zyczenia.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...