Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiboxMT2[DEDYK][PL]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Widac Znow Postawiony na Nogi.

Wiem Ze jest w 100% dopracowany bo Sam uczestniczylem w testach beta.

I mueze powiedziec ze naprawde cala ekipa testowa sie postara

Opublikowano

Po co Prezentacja już teraz a serwer wystartuje jutro !! Nie lepiej Edytować zapowiedź czy coś ?? ;/

Tak co do serwera: Polecam oraz Zapraszam do Shinsoo !

P.S @ Dlaczeegoo Okar jest w Team ja się pytam ! 90% serwera ma tego dzieciaka już dość !

mastakillasygnaturkapro.png

Created byMastakilla

Opublikowano

Powiem ci tak Okar jest w teamie bo jest dobry w tym co robi.

Nie bedzie grac na serwie na tej edycji wiec spokojnie.

Pomowienia na temat jego osoby sa w 100% zmyslone.

Polecam dalej w 100% serwer zapowiada sie super.

Opublikowano

Po co Prezentacja już teraz a serwer wystartuje jutro !! Nie lepiej Edytować zapowiedź czy coś ?? ;/

Tak co do serwera: Polecam oraz Zapraszam do Shinsoo !

P.S @ Dlaczeegoo Okar jest w Team ja się pytam ! 90% serwera ma tego dzieciaka już dość !

+1

[HA]David

[HA]Layos

[GA]Okar

[GA]Grzesiek

[sGM]Wach

Może jeszcze FuBu tak na deserek.

Wbiję oczywiście zobaczę.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Mam złe wspomnienia, napewno nie zagram.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

widze że wiencej ekipy servera niz graczy

W składzie administracji jest tyle osób ponieważ każdy jest od czegoś innego , dlatego serwer jest jedyny w swoim rodzaju i nie znajdziecie na nim żadnego buga . A graczy nie ma bo serwer jeszcze nie wystartował .

bannermaly.png

Opublikowano

Bez wątpienia najlepszy polski Hard/Medium.

Odbugowany, dopracowany, byłem na testach beta, wszystko w porządku, nic tylko polecić.

Co do Okara - to super człowiek, a dzieciaki, które sieją pomówienia i propagande, że Okar zrzucał Gildi Playboy itemki, poprostu są żałosne tak, że brak słów.

Pozdrawiam i zapraszam na serwa.

Opublikowano

Zly start :/ mam nadzieje ze teraz wam to wyjdzie niestety juz zaczalem grac na tiveri pozdrawiam. :>

rekl.png

Gral ktos na ShenlongMt2? PW !

Opublikowano

@ImperialTribe

kolego po jednej wizycie na ts3 jestes w stanie ocenic czlowieka ? to sam mogę zaprzeczyć

to co napisałeś to są nie udowodnione insynuacje więc proszę nie wypowiadaj się o kimś

jeśli znasz go po pierwszym wejściu na Ts3,

@Makavelli

serwer to określony jako medium/hard jeżeli dla Ciebie jest to Easy to proszę zapraszamy

wbij na serwer bądź top1 i kładź cały serwer w PvP ;-] oceniać serwer tak naprawdę można

po jego uprzednim przetestowaniu np. na becie czy po przez grę na nim, bo tak naprawdę

po prezentacji niczego się nie dowiesz jak się gra.

a co do kamyków u mpc ? to powiem Ci tyle że stać Cię będzie na 10 kamyków ale na 1 fasolkę.

pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie polecam serwer!

Opublikowano

białymurzyn1337@ Spoko. Dam Okar'owi ostatnią szansę .. Lecz kątem oka będę go miał na baczności !

Ekipa będzie ogarnięta więc jak najbardziej zagram z wami oraz dołączę do gildii !

Topic @ Serwer Jeszcze raz polecam gorąco zapraszam do gry ! Reklamujcie serwer , Zapraszajcie znajomych panowie / panie takie serwery

zdarzają się raz na wieki (przenośnia) reklamujcie na : GG , skype , tlen , Ventrilo , TeamSpeak , fora !! Niech serwer się rozwinie a na 100% będzie miła gra i przyjemna Atmosfera !

mastakillasygnaturkapro.png

Created byMastakilla

Opublikowano

@ImperialTribe

kolego po jednej wizycie na ts3 jestes w stanie ocenic czlowieka ? to sam mogę zaprzeczyć

to co napisałeś to są nie udowodnione insynuacje więc proszę nie wypowiadaj się o kimś

jeśli znasz go po pierwszym wejściu na Ts3,

@Makavelli

serwer to określony jako medium/hard jeżeli dla Ciebie jest to Easy to proszę zapraszamy

wbij na serwer bądź top1 i kładź cały serwer w PvP ;-] oceniać serwer tak naprawdę można

po jego uprzednim przetestowaniu np. na becie czy po przez grę na nim, bo tak naprawdę

po prezentacji niczego się nie dowiesz jak się gra.

a co do kamyków u mpc ? to powiem Ci tyle że stać Cię będzie na 10 kamyków ale na 1 fasolkę.

pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie polecam serwer!

Napisalem to co slyszalem. Jak mam ocenić człowieka lepiej gdy siedząc w pokoju prośba o kanał koleś pyta się admina czy można kanał a admin "100zł". Mogłem to uznać za suchar do czasu kiedy przyszedł kolejny admin i nawiązał się dialog pomiędzy członkami teamu pozwolisz, że zacytuje

-Chuj

-Pipa

-Chuj

-Pipa

-Chuj chuj chuj

-Pipa do potęgi.

Taka rozmowa ;-) Dziekuje. W ciągu 10dni to ich trzeci serwer.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

@Imperial, twoje wypowiedzi są puste i denne, w dodatku nic nie wnoszą do tematu, tym bardziej do prezentacji, więc oszczędź wszystkim swoich smoczych opowieści i wyjdź. Nikt cię na serwa nie zaprasza, jesteś taki bystry to zrób serwa , postaw go, i miej chociaż 10 ludzi na nim...

Na niczym się nie znasz gościu, pa.

@Makavelli zmień ten nick bo ten avatar jak i twoja osoba obrażają środowisko 2Pac'a jak i westsid'u.

Kto Cię zmusza do gry? Wyrażasz tylko swoje zdanie? masz do tego prawo, ale hejtować to możesz na podwórku z koleżankami.

Cya.

Opublikowano

ja z chęcią zagram na servie i przekonam się czy warto, a nie jak niektóre noobki piszą same skargi na serv nie grając jeszcze na nim

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...