Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF-3 czy MW3

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam taki problem ,natomiast nie wiem którą grę kupić. Bardziej cenię rozgrywkę MULTIPLAYEROWĄ I CO-OP

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

No tak ,ale akurat komputer chyba wytrzyma z GT430 2GBRam i Q6600 ,ale jak namówić kolegę żeby też kupił bf3?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

na takim kompie lepiej pograsz sobie w mw3. Karta troszkę słaba na bf3.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

na takim kompie lepiej pograsz sobie w mw3. Karta troszkę słaba na bf3.

A tam na średnich bf by poszedł... W BFBC2 gram na high z 8xAA i x16 AF

Opublikowano

BC2 a BF3 to ziemia a niebo. To, że BC2 chodzi na najwyższych nie znaczy, że BF3 pójdzie równie sprawnie.

O namowie kolegi proponuję dział pogaduszki.

Opublikowano

Zależy od gustu i kompa.

Jeśli chcesz trochę pomyśleć ,zaskoczyć wroga ,polatać ,pojeździć to bierz battlefield 3. Jeszcze jak masz b2k to istny mordor.Co-op chyba najlepszy w jaki grałem (nie przeszedłem ostatniej misji ,po 1000 próbie przejścia misji snajperskiej na końcu dostałem laga ,a koledze misje zaliczyło...bez komentarza)

Cod też jest świetny ,ale tu tylko dynamika ,nic więcej nie oferuje.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

MW3 - survival, nadal wciągające multi, fajna kampania.

BF3 - co-op dla miłośników wspólnego przechodzenia coś w stylu "kampanii", duże mapy.

Nie jaram się grafiką z BF3, bo to idiotyzm. Co z tego, że masz fajną grafikę, skoro żeby kogoś znaleźć musisz się czołgać pół godziny, bo jak wylecisz naprzód to od razu padasz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie przepadam za mw3 wole BF3 ze względu na świetne multi oraz single

Nie jaram się grafiką z BF3, bo to idiotyzm. Co z tego, że masz fajną grafikę, skoro żeby kogoś znaleźć musisz się czołgać pół godziny, bo jak wylecisz naprzód to od razu padasz.

w tej grze trzeba umiejętnie współpracować z zespołem, gra kładzie na to duży nacisk.. nie to co CoD.. gdzie każdy leci na łep ,na szyję byle tylko by nabić jak najwięcej fragów.

Warto zagrać kampanie na single w Mw3 bo jest dobra, co do multi do tej gry nie mam zdrowia..

Opublikowano

w tej grze trzeba umiejętnie współpracować z zespołem, gra kładzie na to duży nacisk.. nie to co CoD.. gdzie każdy leci na łep ,na szyję byle tylko by nabić jak najwięcej fragów.

Hehe. Hehe. Hehe. Nawet prychłem z Twojej wypowiedzi. Tu się nie da współpracować, ta gra posiada jedynie chat, na którym jedynie piszą "camper", "noob", soo... Jeżeli dla Ciebie współpraca to gadanie na skype z kolegą i poruszanie się od punktu do punktu, to nty.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

po chuj sie pytac co lepsze skoro 12 letnie hejty dostaly na urodziny bf'a i chwala sie nim a nigdy nie grali w cod-a ...

statystyki ...

Muszę to skomentować (haha - tak, wiem jestem ironiczny). Grałem w prawie all części COD'a oprócz 1 i 3. Najlepszym "callem" jest Modern Warfare 1. Każdy to potwierdzi. Potem seria COD spadła na psy ( mam MW,WaW, MW2, BO, MW3). Nie jestem tego typu dzieciaczkiem. Mam obie gry [battlefield 3 i MW3(shit nad shitami, jebana komercha)] i kładę DUŻY NACISK NA BF3, gdyż jest pod każdym względem lepsze, prócz kampanii :) Grafika, gameplay, totalny mordor. Gram w gry od 11 lat, więc wymagam więcej niż wy :)

BTW. Sam je kupiłem i nie dostałem na gwiazdkę, więc proszę, żebyś poprawił swoja wypowiedź, że "3/4 12 letnich hejtów [...}"(nie mylić, że mam 12 lat. Dla prawdy mam 16)

MW3 - survival, nadal wciągające multi, fajna kampania.

BF3 - co-op dla miłośników wspólnego przechodzenia coś w stylu "kampanii", duże mapy.

Jeśli chcesz się pobawić, idziesz na tryb Gorączki (Rush) na np. Wielki Bazar.

BF3 jest grą zespołową. Bez ogarniętego teamu nic nie zdziałasz. Nie wskórasz nić lecą na przysłowiową "pałę" jak w COD. Tutaj trzeba taktyki, zgrania, pomyślenia...

Na tym kończę swoją długa, post-apokaliptyczną, ironiczną wypowiedź n/t tych dwóch panów wyżej. Dziękuję za przeczytanie tego. Teraz pomyślcie nad swoimi postami, w których nie ma grama PRAWDY :)

Opublikowano

Ja polecam bf, ponieważ ma fajną ale niestety krótką kampanie, lecz ma najważniejszy SUPER mp.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...