Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagnumiaMt2 [PL] [Dedyk]

Gość Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Watpie że serwer jeszcze ruszy.. No ale to tylko moje przypuszczenia...

Osobiście bardzo licze na Tomasza że jednak postawi serwer na nogi.. super sie grało szkoda ze tylko 2 godzinki.. :/

d527743595.png

Opublikowano

z tego co widze z komentarzy ladadnie sie zapowiada

mozecie mi napisac jaki typ ? medium ? hard ?

jakie raty ?

jaki client ? norm wygląd czy jakis niebieski ;x

prosze o jakies info ;D

Opublikowano

Jak ja to po prostu kocham - kolejny bubel.

Z każdym dniem coraz bardziej bawią mnie te wasze starty serverów. Może zacznijmy nagrywać parodie Metina, zaczniemy od wypuszczenia paru odcinków na raz.

Jutro dojdzie następny jako że te buble dodajecie codziennie(nie mam na myśli tego iż to Wy dodajecie cały czas servery, chodzi mi o ludzi którzy wypuszczają), tak

więc odcinków będzie w brud.

Szczerze mówiąc to większość serverów hamaczi jest bardziej dopracowana i lepiej prowadzona niż ten nowo powstające dedyki.

Teraz parę słów do Administracji tego servera. Z waszym servere spotykam się pierwszy raz i szukając dedyka do gry automatycznie skreśliliście mnie z listy

graczy swojego servera, widząc posty że server już startował a wyszły błędy nie mam zamiaru zagrać. I nie odpisujcie mi żebym zrobił własny czy po prostu nie grał

jak mi nie pasuje. Po to jest to forum aby oprócz rozmów na temat gier i innych oceniać servery.

Wielkie jeden w skali do dziesięciu.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Tak prawde mowiac to od dluzszego czasu nie wyszedl pozadny priv ktory postal wiekszy okres czasu nie mowie o hardach bo nie sledze ich.

Opublikowano

to idz poszukaj... nikogo to nie obchodzi...

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

NIE WIDZICIE ?!

On sobie z nas kpi. Serwera pewnie nie będzie... co to za komentarz : "Błehehe" ?

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

To nie jest GM idioci.. On tylko prezke robił..

Podaruj sobie obrażanie innych, bo sam jesteś "idiotom" nazywając w ten sposób innych

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

Opublikowano

No nić zawsze mamy Reda i inne bajery współczesnej cywilizacji. Jeżeli będzie coś wiadomo to piszcie =)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ale Noresta albo robi sobie z nas jaja albo po prostu śmieje się bo prawie nic nie wiemy....

Opublikowano

Miał być dziś start ;d i nima???

Co to jest???

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Zostaliśmy na lodzie... nie mamy informacji, ts nie chce działać.

Chyba zrezygnuję,

Macie do jutra czas, nie będzie info =Papapa ;]

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Dobra, noresta nie jest GM'em, co nie zmienia faktu, że sobie kpi z tego tematu. Przepraszam za to, że wprowadziłem Was w błąd.

Nie powinien on usuwać prezentacji, ani pisać takich beznadziejnych postów, nie ? Serwer kupcia, nie ruszy raczej, bo ani info, ani NIC. Wszystko pada i szansa na serwer maleje !

Pozdrawiam.

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

a ja wam proponuję zasiedlić i podbić serwer metin2mester który wygląda jak metin 3, wpiszcie sobie w youtube , węgierski metin, po prostu tyle nowości, że masakra, jestem chyba na razie tam jedynym polakiem. bardzo pozytywni ludzie, obecnie trwać będzie tygodniowy event, fakt misje są po węgiersku nie mniej jednak warty serwer waszej uwagi , sam wygląd wciąga.

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...