Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagnumiaMt2 [PL] [Dedyk]

Gość Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super. A mi się podoba pomysł z nowymi koniami jak tobie się nie podoba możesz wcale ich nie kupywać czy tam zdobywać. Zauważcie że jest tylko 1 rozbudowanie każdej lepszej broni czyli może być serwer prosty w pluginach itp. Polecam.

Opublikowano

Moim zdaniem teraz servery bez nowości nie mają już popytu na graczy niestety...mistrzami w tym są włosi chyba żaden polak nie zrobił jeszcze takiego serva jak włosi^^

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Na serwerze na pewno zagram jest według moich upodobań już zassałem klienta;) Teraz czekać na start do jutra. Serwer Świetny...!

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

beginer i kogo to obchodzi ze i sie czekac nie chialo ? nolife jestes czy jak ? a z reszta serwer dobrze sie zapowiada mam nadzieje ze nie siadzie jak erdiana....

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Polecam także serwer NiboxMT2 tak samo godny uwagi. Mało nowych broni zbroi itp. Zwykły prosty metin idealny dla miłośników Medium

Nie ma to jak reklama innego serwera ;

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

No i po co podpuszczasz, gdybyś czytał uważnie to byś wiedział że jest zgodny z regulaminem. Wie ktoś może o której ma być wstępnie otwarty?

16.Do reklam używamy generatora:

www.mpcforum.pl/topic/277275-generator-reklam-serwerow-dzialu-metin2/

Opublikowano

16.Do reklam używamy generatora:

www.mpcforum.pl/topic/277275-generator-reklam-serwerow-dzialu-metin2/

Jakbyś się domyślił on edytował ten post, wcześniej było wszystko co trzeba. Nie wiem po co spinasz poślady i srasz żarem jak i tak grać nie będziesz. To wie ktoś o której start?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Już pewnie nie będzie tego serva.

Zobaczcie 1 stronę i 1 post.

Już nic tam nie ma. ;x

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Z tego co ja sie orientuje, admin serwera jest w pracy, jak wroci zapewne pojawi sie jakies info w sprawie serwera. Przed godzina 18 napewno nie bedzie jasnych informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...