Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagnumiaMt2 [PL] [Dedyk]

Gość Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tej ale on nie wystartował dopiero za 2 dni więc to zapowiedź ;O

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Noresta po co kolejna prezka? lepiej dajce prezke gdy bedziecie mieli juz serwer online ...takto temacik nadaje sie do dzialu [zapowiedzi]

to co mi sie wydajze to wasza 2 prezentaca z czego 1wsza poleciala do kosza nie zdziw sie jesli ta tez poleci

http://www.mpcforum.pl/topic/559150-magnumiamt2-pl-dedyk/

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Zagram z chęcią, ale żeby to znowu nie był niewypał, bo informacja, że to beta została przekazana dopiero po wykryciu kilku błędów

Opublikowano

no dobra ale po co dajesz prezke ze za 2 dni start ? a moze dalbys prezke jak juz bedzie start ? znajac dzisiejsze serwery to jeszcze ze 2 dni przesuniecie start

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś zadziera ze mną ma przerąbane tylko tyle

Co z TS?

CO z Serverem?

Pozdrawiam RanieQ

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Beta testy są po to by wychwycić wszystkie błędy, a serwer nie będzie włączony za 2 czy 3 miesiące tylko pojutrze więc można już dać do publikacji.

Pozdro dla kumatych

PS. Pliki serwerowe polecam wrzucić na hellshare -> to jest darmowy hosting plików, można wrzucać duże pliczki i wszystko ładnie śmiga bez żadnych ograniczeń i w ogóle

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Tylko ze juz byla jedna oficjalna odslona i teraz klamia ze to byla beta wiec nie udzielaj sie jezeli nic nie wiesz.

Opublikowano

Jezu macie link premium na wupload ;D

http://www.twupload.com/file/2664606967/MagnumiaMT2.rar

Jak komuś pomogło proszę o Like ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

No i chyba dobrze że zamkneli serwer po jednym dniu, można to wtedy traktować jako bete... Wolisz grać z bugami ?? bo ja nie

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zagram

Ps. @noresta ... nie wciskaj kitu , że to Ty kazałeś mod'owi usunąć prezke - sam pisał , że za duży spam etc ;] nic nie pisał na prośbę autora albo coś w tym stylu

Modki to dźiffki

Opublikowano

Bez sensu ze wstawiacie bezsensowne prezki. Wezcie dopracujcie serwer usuncie wszystkie bugi, zresetujcie konta i wtedy mozna dac dopiero prezentacje! A nie kurwa piszecie ze 22.02.2012 start... Po chuj zaśmiecasz dział publikacje??

draenorsygn.png

Opublikowano

Czytając to MPC dochodzę do wniosku że powoli zaczyna nie mieć sensu reklamowanie serwerów tutaj, w KAŻDYM ale to każdym temacie wygląda to tak, na początku jest parę postów zachwytu, a zaraz po nich do tematu dopada banda neosów, którzy nie widzą że post kolegi UP ujął już problem, który oni chcą poruszyć (co im z resztą średnio wychodzi z racji posiadania niskiego IQ).

btw. czekam na serw pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...