Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] sprzedaż

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam, że można postacie sprzedawać tylko w przeciągu 30 dni od zakupu. Np. kupiłeś Ahri, pograłeś z 2 miechy, po czym nie spodobała Ci się, wtedy już nie możesz sprzedać jej.

@EDIT

I zwrot postaci jest jednorazowy więc zastanów się.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś je w przeciągu 30 przeszłych dni i nigdy tego nie robiłeś. To na pewno Ci zwrócą. Jeżeli nie odpisują przeczekaj kilka dni. Datę zakupu możesz sprawdzić w grze, zakładce "sklep" i zakładce chyba "Daty zakupu"

Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś je w przeciągu 30 przeszłych dni i nigdy tego nie robiłeś. To na pewno Ci zwrócą. Jeżeli nie odpisują przeczekaj kilka dni. Datę zakupu możesz sprawdzić w grze, zakładce "sklep" i zakładce chyba "Daty zakupu"

czytaj dobrze, ziggs'a kupiłem 5dni teamu -.- po za tym kolega up@ napisał więc wiem o tym napisałem już 3 razy i nic

pytanie: Na jaki dział mam to pisać ?

Opublikowano

I masz pan Panie ch***wy poradnik z MPC =.= Ten tut ktory zapewne czytales nie uwzglednia jednego ... w pierwszym liscie piszesz o sprzedanie postaci (nick , serwer itp) a w drugim detale o tym , co chcesz sprzedać

Czytaj : http://www.mpcforum.pl/topic/552455-tut-sprzedanie-postaci/

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...