Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingdoms of amalur polska wersja czy oszustwo ?

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio nabyłem bardzo ciekawą grę a nosi ona tytuł kingdoms of amalur reconecing ale niestety jest w wersji angielskiej a polskiej nie ma ale znalazłem w sieci takie coś http://www.youtube.com/watch?v=olB8ON11Zj8 a konktetnie na youtube jest wiele komentarzy pozytywnych a konta które udzielają komentarzy dołączyło do serwisu youtube nawet w 2009r więc już nie wiem czy to oszustwo czy prawda może ktoś pomoże???

Ps.Nie pobieram ponieważ nie wiem jak

Ps2.link do filmiku na youtube :http://www.youtube.com/watch?v=olB8ON11Zj8

RMCF

Opublikowano

bull shit.

NIe pobieraj, bo w ten sosób piracisz :(.

Gra ukazać ma się only w angielskiej wersji językowej. Ciekawostką jest to, że w grze nie będzie trybu multiplayer, a będzie zawierała online pass na pierwsze dlc.

Pozdrawiam :).

Opublikowano

@up

To że gra ukazała się tylko w wersji angielskiej, to nie znaczy że nie może być fanowskiego spolszczenia.

Co do tematu, wysyłać sms ? Proszę Cię...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Też się czaje na tą grę odkąd na Hyperze+ ją zobaczyłem, szukałem na kilku sklepach i niestety wersji PL nie będzie tzn. dopóki jakiś polak nie weźmie się za przetłumaczenie.Jeśli tak jak ja czaisz się na ten tytuł to radze poczekać.Cena do jakości nie za bardzo pasuje. Szkoda 130zł płacić albo wnerwiać się przy ściąganiu jak można poczekać i za 70-80zł za 2 miechy ją dorwiesz.A w to co na YT wystawiają nie wierz,bo nie ma w co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...