Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Server Chiński Nostale GZMXOL

skill97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

heh za 1 razem sie udało zarejestrować teraz tylko pobrać ;(( 2h albo nawet 3h ale co sie dziwić wkońcu to chińskie a tam mało osób ma internet ;d Nostale SE nie moge sie zarejestrowac to chociaz tutaj sobie pogram

266598photo-thumb-535930.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie mogę sie zalogować gdy wpiszę pasy.Gdy ciskam enter mam takie okienko 31403481630211304042.png co to może znaczyć?

PS.zarejestrowałem się

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki zawsze chciałem pograć w se a nie miałem kssn (teraz i tak jest blokada) a dzięki tobie pogram jak na se dzieki zobacze potem czy nie mam tego bledu jescze tylko 50min

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@UP wedlug standardow podanych przez Team, w ciagu najblizszych 15 minut, a na aktywacje konta masz 72godziny. Polecam Gmail lub Hotmail, na inne moze nie dochodzic x;

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Nie chce nic mowic, ale temat ma juz troche czasu, a GZMXOL Chyba siedza w wiezieniu, albo juz wyszli. w 2013 byl jeszcze wlaczony chyba na chwile ,teraz sam nie wiem. Chyba nie

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Szczegół, że to nie był prywatny serwer ;]

Wyłączyli już bo nikt nie grał, a szkoda, bo to było stare NT SE

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 7 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Server Chiński Nostale GZMXOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...