Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Server Chiński Nostale GZMXOL

skill97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EE generator w Temacie , ja pobieram flashgetem po 50-60kb/s (nie jest źle) , proszę was o wszucenie na polski hosting bo ja nie mam czasu obecnie na to ;/ ja podepne i dostaniecie lajki wtedy

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było ale nie w takiej wersji , jak masz spamować że było tosie nie wypowiadaj

Tam nie ma generatorów dowodów itd.

Opublikowano

Sory nie chciałem cię urazić. Oczywiście lajk i też bym zrobił konto ale te kssn i dowody chińskie mnie przerażają :(

Hah :).Mi się udało zrobić konto na gzmxol i pobieram ;) jakieś 2-3 godziny pobierania z patchem też :D.Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Szybko się pobiera bo miałem teraz 6.0% a teraz mam 11.2% jak mi sie uda pobrac to moze wrzuce na hosting :D

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

ja pobralem zarejestrowalem sie i przy logowaniu jakis napis 2 linijki i gra sie offa

@edit

zmiana proxy na chinskie tez nic nie dala

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

A ja muszę od nowa pobierać... już 13.1% (bo juz troche wczesniej zaczalem)

a mam pytanko: atakuje sie tam wolniej tak jak na se? czy normalnie jak na pl?

CannabisTHC: ja mam ponad 665kb/s tylko czasem sie zmniejsza mocno i sie nie pobiera. Tak jak teraz bo na 13,5% mam juz 1kb/s

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Hehe jeszcze 50 min pobierania :D.Pobieram Google Chrome niż Flash Getem bo tym lepiej się opłaca i szybciej :D.A mam pytanko jedne:No bo mam patcha i jak się gzmxol instalował to włączyłem patcha i pisało Błąd.Może mam uruchomić dopiero jak zainstaluje gmzxol bo nierozumiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...