Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M240B

SeXyPlAyBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam, ale cos powiedziec moge. Ggralem z gosciem, ktory je mial. Koxsil, wiec mysle ze jesť dobre. Wiem, ze jest na heavyego.

Opublikowano

M240B - Broń jak każda inna, jeżeli chodzi o te krowy na 5th. :)

Ze spokojem możesz wydać kupony na broń za mniejszą ilość, osobiście polecam cx4storm za 30coupons - 10dni. :)

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Ja mam M240B, broń ma dużo większy odrzut niż m60, posiada 2x 100 ammo, co ciekawe wydaje mi się że jeszcze wczoraj widziałem tam 2x 150 :) zastanawia mnie to do dziś (i nie pomyliło mi się to z filmikiem).

Na CQC M240B można używać ale tylko na bliskich odległościach, z daleka ciężko trafić z powodu odrzutu. Broń używam do asfalta, jak ktoś lubi zombiksy to z nią można się nieźle uzbroić mając retaila na m60, do tego G36C_D i gitara. Pzdr

Opublikowano

M240B ma 2x100 ammo,ale M240B_TACTICAL ma 3x150 ammo :P M240B_TACTICAL jeszcze nie ma w naszym wr(international) ale za niedługo powinno wejść ;P

A tak do M@$)B to dla mnie M60 jest lepsze.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...