Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer Czechy 3

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdolicie..serwer jak dla mnie niczego sobie, tylko czasem mam wrażenie, że zaczyna się tu robić zbieranina samych programistów:D już w pierwszy dzień po 4-4 szalały bboye na kerkavkach itp:D póki co to może i są błędy ale za to biorąc pod uwagę ilość graczy na mapach to cz3 radzi sobie o niebo lepiej niż np pl3 gdzie przy 20-30 statkach na mapce zwyczajnie wypierdala plugin itd albo mamy loty poklatkowe:D

Jeśli chodzi o ceny na handlu to z deczka przejebane jak na świeży serw, najdroższe są chyba cpu rakiet i wyrzutni, stateczki, sloty itp, za to irki póki co można tanio wyhaczyć jak i bo2 i lf3

Rejestrujesz się przez darkorbit.com/comedy

Dostajesz 31MP1 i 8flaxów kupujesz leonka bota 3 i na trialu kbota wbijasz 6 lv dronom.

Jak masz już 9x 6lv sprzedajesz bugiem i masz pełno kasy ;D

dzięki Sekhmet, teraz klan kredkowy to moge sobie w pupcię wsadzić :D

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy Wam ten serwer też tak laguje? Próbuję się wylogować - okienko od razu znika. Próbuję się przeteleportować - niby portal się załącza ale nie teleportuje.

proq.png

Opublikowano

Może ktoś napisać ceny na tym serwerze interesuje mnie

- najlepszy napęd

- najlepsza osłona

- irys

- lf3

-lf2

- golec

-vega

z góry thx

Opublikowano

ceny sa duzo ja stawiam przynajmniej po 3 mln na sloty, robot 3 auto akiety, turbo rakiety i wszystkie podstawowe dodatki bo na poczatku przegrywalem po poltorej banki na wsio jak stawialem leonek za 5 mln wygrany o 12 chyba,

a gra sie tam dosc ciezko bo duzo ludu i ciezko sie aliemki wolne wynajduje zwlaszcza se botki lataja juz;/ ale czesto przylatuja jakies leonki i vegi czasem golce cienkie z iinnych firm i jest co bic;d ogolnie dzis zaczalem gre i chyba zostane na dluzej:) wczesniej zaczynalem na pl3 i hiszpani4, angli 2 ale jakos tu jest najciekawiej. i dotego czeski jezyk smieszny jest dla nas polakow;d i w miare zrozumialy xD

a tak pozatym szukam kogos kto by pogral na eic z w miare poczatkujacym graczem.(na tym serw, bo ogolnie to gre znam bardzo dobrze:))

Opublikowano

Błagam was przestańcie się chwalić bo mod zaraz zamknie temat ! I co każdego z nas obchodzi , czy ktoś wygrał LF3 , czy kupił lf3 , czy kupił mp1 itd. gówno nas to obchodzi. Każdy gra dla siebie żeby być mocny a nie się chwalić aaa wygralem slot aaa jestem zajebisty ...

Opublikowano

to tak wszystkie te itemki uzyskałem z bota ;) podwajacz za 4 zł . + skrzynki karnawałowe i wyszło 330 k uri w 2 doby . i 4 k klików do galaxy ;) ( PS. mam już złożoną zete i 2 ma 99 części ;) )

mca.png
Opublikowano

ma ktoś jakieś konto do oddania z veguśką? Boci ktoś lub używa buga na kredyty na czechy 3 i go nie wykryli? Kogo nie wykryli piszcie niżej ile bociliście i ile kredek bugiem dodaliście

Opublikowano

hipek napisałem podanko do waszego klanu i wejdz na skype!

Zbanowali już kogoś za bota lub buga z kredkami lub 9 flaxow?

Kto jest w klanie [†PL†] Poland League

piszcie na gg 24247843

Opublikowano

Działa wam normalnie strona DO? Mi strasznie muli na każdym serwie, nie wiem czy to moja wina, czy serwera.

No błagam ^^ Oczywiscie ze to servery , jest 19 wieczorem w niedziele :E

Opublikowano

No błagam ^^ Oczywiscie ze to servery , jest 19 wieczorem w niedziele :E

No, tak jak zwykle. W końcu lagorbit :P W innych tematach też widzę są te problemy opisywane.

A tak wracając bardziej do tematu, to ile punktów potrzeba na pułkownika na EIC?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

mieliscie dyskutowac na temat serwera, a nie chwalic sie co kto ma;/ macie za niskie poczucie lwasnej wartosci ze tak sie wychwalacie? napiszcie cos ciekawego o serwerze a nie takie głupoty

Opublikowano

heh boty x3 całą noc były i nikt nie wykrył ;)

ale nie o tym mialem pisac

za ile -/+ kredek kupie

golca/vege

lf3

najlepsze osłony

najlepszy speed

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

up

nie wiesz czy nie wykryl, bo dzis nie bylo banow, zobaczysz jutro lub pojutrze

a co do cen to:

napedy po 6 mln kupowalem 6 narazie na leonka i wszystkie wygrywalem

oslonke i lf3 po 20 pare mln i wygrywalem ok 12 w nocy i rano ok 6, nie wiem jak jest w dzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...