Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer Czechy 3

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy boi się bocić - ponieważ gdy zostanie się złapanym dostanie się perma. Nikogo konto nie ma wiecej niz 1miech , dlatego tak "mało" botow. Po miesiacu jak juz bd only warny , to juz bedzie w kija botów.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No co wy ja wybociłem triala na 2 kontach (ibota i kbota) i nic nie dostałem ;p

A jeśli gracie na MMO czego raczej tu nie widzę... To nie polecam dochodzić do klanu [PL] :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

A ja zapraszam do klanu RΞAL nie mój ale jest. Są sami polacy zapraszamy. Firma VRU. Mamy TS3 pisać podania :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Ja tam z grubej rury od razu stawiałem 55mln na golca ;) Pochwale się posiadam 20 lf3 , 6 bo2 ;) i 3 iryski

z bota?;p

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

To dawaj do Klanu RΞAL mamy ts3 miła atmosfera i gramy wraz z kalnem czeskim SLK i siedzimy z nimi na ts. Zapraszam!!!

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Rejestrujesz się przez darkorbit.com/comedy

Dostajesz 31MP1 i 8flaxów kupujesz leonka bota 3 i na trialu kbota wbijasz 6 lv dronom.

Jak masz już 9x 6lv sprzedajesz bugiem i masz pełno kasy ;D

Opublikowano

Rejestrujesz się przez darkorbit.com/comedy

Dostajesz 31MP1 i 8flaxów kupujesz leonka bota 3 i na trialu kbota wbijasz 6 lv dronom.

Jak masz już 9x 6lv sprzedajesz bugiem i masz pełno kasy ;D

Dobra dzięki ;D

A na główne konto takie do pogrania bez bota to też leonek i bot 3 ? :D

1329679176-U173186.png

Opublikowano

To dawaj do Klanu RΞAL mamy ts3 miła atmosfera i gramy wraz z kalnem czeskim SLK i siedzimy z nimi na ts. Zapraszam!!!

też jestem w REAL ;] MyGinger[PL]

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

No to zaczynam bocić na serwie ;d

Wiece po ile można dostać lf3 na handlu tak z rana ? :)

P.S działa Wam kbot ? Bo mi jak się loguje takie cuś pisze: Serwer licencji jest aktualizowany ... bla bla...

1329679176-U173186.png

Opublikowano

No to zaczynam bocić na serwie ;d

Wiece po ile można dostać lf3 na handlu tak z rana ? :)

P.S działa Wam kbot ? Bo mi jak się loguje takie cuś pisze: Serwer licencji jest aktualizowany ... bla bla...

Chyba wszystkim tak pokazuje.

Przynajmniej to można wywnioskować po kilkunastu postach typu "nie działa"

Opublikowano

A ja po skoku z portalu na 3-2 nie wylądowałem na 3-3 a na 1-4 o.O Trochę to dziwne, a co do aukcji to ja postawiłem 19 kk kredek i wtopa :( jakiś Rusek mnie przebił <_<

Opublikowano

Trzeba uważac na rusków, oni chyba się bardziej znają na bugach niz polacy :P na ruska można dac 15 mln na xenomit i nie przebić...

Opublikowano

omg przestancie sie chwalic ze cos wygraliscie bo kazdego z nas gowno to interesuuje . . .

Ten temat jest po to żeby mówić co sie wygrało, po ile, o bugach na serwie itd. itp o.O Ty też się pochwal :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...